ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Φίλιππος Βέροιας Volleyball αναζητά την υπέρβαση στο Μακροχώρι κόντρα στον αήττητο Παναθηναϊκό

Ο Φίλιππος Βέροιας Volleyball αναζητά την υπέρβαση στο Μακροχώρι κόντρα στον αήττητο Παναθηναϊκό

Tην ευκαιρία να καμαρώσουν από κοντά την ομάδα μας κόντρα στον πρωταθλητή του 2020, Παναθηναϊκό, θα έχουν οι τυχεροί θεατές που θα βρεθούν την Κυριακή 31/10 στο κλειστό ΔΑΚ Δ. Βικέλας, στο Μακροχώρι, για να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου, στον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ (Live Streaming ΕSAP TV, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Πορτοκαλίδης).

Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις στο 1ο σετ του τελευταίου ματς στου Ρέντη, όπου ο Φίλιππος Βέροιας «κοίταξε στα μάτια» τον πανίσχυρο και πρωταθλητή Ολυμπιακό, τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα, θα τα δώσουν όλα, ώστε με τον κόσμο στο πλευρό τους να  φτάσουν στη μεγάλη υπέρβαση που δεν είναι άλλη με την πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.
O προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας ένα ακόμη φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σαφώς πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι και όπως έχει δείξει από τα μέχρι τώρα παιχνίδια, είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς μείναμε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας για ένα σετ κόντρα στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως την Κυριακή θα παίξουμε ακόμη καλύτερα, θα είμαστε για περισσότερα σετ ανταγωνιστικοί και ο,τι ήθελε προκύψει. Η ομάδα θα είναι πλήρης και από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε στην έδρα μας και ευελπιστώ σε μία ακόμη καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με την τελευταία στου Ρέντη, καθώς η ομάδα μας μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα βελτιώνεται διαρκώς. Περιμένουμε στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» τον κόσμο μας να έλθει να μας στηρίξει, να είναι κοντά μας και υποσχόμαστε από την πλευρά μας, πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μια πολύ καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση».

 

Απάντηση