ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Α.Π. Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball – Πήγασος Πολίχνης 3-1 σετ (φiλικό ματς)

Το «2 στα δύο 2» σtα φετινά εντός έδρας φιλικά έκανε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, καθώς, χωρίς να πείσει με την απόδοσή του, επιβλήθηκε του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 (28-26, 25-23, 24-26, 25-20) στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και μετά τα τεστ στην Ερμούπολη επέστρεψε στις επιτυχίες, ζευγαρώνοντας τις νίκες επί της σκληροτράχηλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως και στο παρθενικό φιλικό της σεζόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» κέρδισαν με το ίδιο σκορ, στο κλειστό του Μακροχωρίου σήμερα έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με την ομάδας μας, παρά τη νίκη, να μην ξεχωρίζει σε κάποιον ιδιαίτερο τομέα στο παιχνίδι της, απέναντι στους φιλοξενούμενους του τεχνικού Ηρακλή Θεοδώρου, που έβγαλαν πολύ πάθος στο γήπεδο και ήταν σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το παρθενικό φιλικό της σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν το ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημο του νεοαποκτηθέντα ακραίου άσου του Φιλίππου, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας): «Σήμερα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου! Δεν πήγαμε καλά σε κάποιο στοιχείο του παιχνιδιού μας, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας, που εμφάνισε πρόσωπο αντάξιο ομάδας της Volleyleague, να μας κοντράρει στα ίσα. Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μένουν μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Απάντηση