ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Πρώτη φετινή φιλική ήττα από τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Πρώτη φετινή φιλική ήττα από τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Tην πρώτη του φετινή φιλική ήττα γνώρισε στη Σύρο ο Φίλιππος Βέροιας, στη μία από τις δύο προγραμματισμένες αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου στην έδρα του πανίσχυρου Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.
Στο κλειστό της Ερμούπολης οι “ερυθρόλευκοι της Βέροιας”, παρά κάποιες σημαντικές απουσίες προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, που ξεκίνησε με ενθουσιασμό την σειρά των φιλικών προετοιμασίας. Οι «Πειρατές» προηγήθηκαν με 25-16, 1-0 σετ και παρά την πολύ καλή εμφάνιση της μαχητικής ομάδας μας, που έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, ζευγάρωσαν με 25-23, 2-0 τα κερδισμένα τους σετ. Στο τρίτο σετ, τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα, επηρεασμένα και από την κόπωση του χθεσινού 12ωρου ταξιδιού, έχασαν με 25-16 και ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ πανηγύρισε την πρώτη του φετινή επιτυχία στο γήπεδο.
Αντώνης Μπουράκης (λίμπερο Φίλιππου Βέροιας Volleyball): «Δεύτερο φιλικό για εμάς, το πρώτο μακριά από την Βέροια, απέναντι σε μία τελείως διαφορετική, σε σχέση με πέρυσι και πολύ βελτιωμένη σε όλους τους τομείς ομάδα. Εμείς παλέψαμε, αλλά ασφαλώς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι 100%. Θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο «ομάδα», να βρεθούμε στο γήπεδο και να ξεκινάμε από την αρχή στο 100%, χωρίς να περιμένουμε να περάσει ένα σετ. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πως με τη δουλειά θα φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει και τότε να’ στε σίγουροι, πως ο φετινός Φίλιππος Βέροιας θα είναι ακόμη καλύτερος από πέρυσι.
Αύριο παίζουμε το β’ ματς, θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο απέναντι στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, τη διοίκηση του οποίου για μια ακόμη χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη και υψηλού επιπέδου φιλοξενία του».
Την Κυριακή 26/9 στις 16.30 θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δ. Βικέλας» το δεύτερο φιλικό των ομάδων και στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι της Βέροιας” θα πάρουν την άγουσα για την επιστροφή στην έδρα τους.

 

Απάντηση