ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ευχές του Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ευχές του Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Εν όψει του πρώτου φετινού επίσημου αγώνα της Βασίλισσας του Βορρά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας εύχεται στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας μας Υγεία και Καλή Επιτυχία! Η προσδοκία όλων των φιλάθλων είναι να δούμε μια ανταγωνιστική ομάδα, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα – και να μας επιτραπεί η έκφραση – ένα παράλογο πρωτάθλημα που και πρώτος να τερματίσεις, δεν είναι σίγουρο ότι ανεβαίνεις κατηγορία!

Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα σταθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας Βασίλισσας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την ομάδα στην υγιή προσπάθεια που κάνει η διοίκηση ώστε η Βέροια να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ενημερώνει τα μέλη του ότι αποδέχθηκε πρόταση για φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Καβάλας, τόπο καταγωγής του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη. Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία!

 

Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Τάκης Παπατζίκος

Απάντηση