ΑΘΛΗΤΙΚΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το avena ευχαριστεί και συγχαίρει τον δήμο Ωραιοκάστρου για τη διοργάνωση του North Area beach volley circuit (video)

Tο Ωραιόκαστρο του βουνού μεταμορφώθηκε σε Ωραιόκαστρο της θάλασσας χάρη στο North area beach volley circuit που διοργανώθηκε στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό γυμναστήριο με την υπογραφή του υπεύθυνου κ. Σπύρου Γκολίτση και τη  βοήθεια του δήμου Ωραιοκάστρου.

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από την Παρασκευή έως την Κυριακή (25-27/6) έδωσαν το παρών και οι λιγοστοί θεατές που ήταν εκεί απόλαυσαν υψηλού επιπέδου θέαμα beach volley.

Το avena μετέδωσε ζωντανά τους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής στηρίζοντας την προσπάθεια που έγινε από όλους και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δούνε τους αγώνες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στην ευχαριστήρια επιστολή που μας στάλθηκε από τον δήμο Ωραιοκάστρου και τον αντιδήμαρχο κ. Άγγελο Πανούση, εκφράζοντας την χαρά μας που γίναμε μέλος αυτής της ομάδας που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Ελπίζουμε, σε μελλοντικές και εξίσου πετυχημένες συνεργασίες.

Αξιότιμοι Κύριοι,
Μετά την άρτια και επιτυχή ολοκλήρωση του τριήμερου Πανελλήνιου τουρνουά Beach Volley που
πραγματοποίησε ο Δήμος μας σε συνεργασία με το NORTH AREA CIRCUIT BEACH VOLLEY στον προαύλιο χώρο
του Parking του Κονταξοπουλείου Γυμναστηρίου από την Παρασκευή 25/6 έως και την Κυριακή 27/6/2021 θα ήθελα να επισημάνω ότι η παρουσία σας όσον αφορά τη ζωντανή κάλυψη των αγώνων ήταν πολύ σημαντική στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Σας ευχαριστήσω πολύ για την παρουσία σας και τη συνεισφορά σας στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ευελπιστώ να έχουμε αντίστοιχες συνεργασίες και σε επόμενες δράσεις του τομέα Αθλητισμού του Δήμου μας.

Με εκτίμηση
Άγγελος Πανούσης
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΕ
ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Απάντηση