ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απονομή τίτλου και με ήττα στο 94′ αποχαιρέτα την Γ Εθνική ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.(βίντεο-φωτο)

Απονομή τίτλου και με ήττα στο 94′ αποχαιρέτα την Γ Εθνική ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής απενεμήθη το κύπελλο της πρωταθλήτριας Ομάδος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας 2019-2020 στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που τερμάτισε πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα εκείνης της περιόδου.

Μία τελετή η οποία έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, που λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε και επιλέχθηκε η τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής για να δοθεί το κύπελλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Βέβαια πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας, μιας και δεν βρέθηκε κανείς από τους διοικούντες την ΕΠΣ Ημαθίας ούτε και από τους διοικούντες του δήμου Αλεξάνδρειας.

Ήταν μία τελετή η οποία υπό άλλες συνθήκες θα πανηγυριζόταν δεόντως, όμως με δεδομένο ότι η ομάδα πλέον αποχαιρετούσε την Γ Εθνική ήταν φυσιολογικό να αφήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μία γλυκόπικρη γεύση συναισθημάτων.

Την απονομή έκανε ο παρατηρητής της αναμέτρησης και τα μετάλλια στους παίκτες έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Μπουκλάς και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κίτσας.

Όσο για την αναμέτρηση, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 65ο λεπτό. Από το 75ο έμεινε με δέκα παίκτες, παρόλα αυτά στο 88′ ισοφάρισε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μάριου Αργυροπούλου και λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού στο 94′ έγινε το τελικό 1-2 για την ομάδα της Νέας Καλλικράτειας.

Με αυτό το παιχνίδι, το όμορφο ταξίδι για την ομάδα της Αλεξάνδρειας με όλες τις δυσκολίες, έφτασε στο τέλος και με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά την Γ Εθνική.

Απάντηση