ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Δηλώσεις Δ. Πιτούλια, Τ. Γατση, Γ. Τζιουμακα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε για την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του 10ου Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας. Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ των ερυθρόλευκων της Βέροιας, έχοντας στο πλευρό του το… γούρι του, τη γυναίκα της ζωής του, Ιωάννα, μίλησε για την τρελή φετινή πορεία της ομάδας που, αν και “πρωτάρα” στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, κάνει περήφανη όχι μόνο την πόλη της, αλλά ολόκληρο το νομό Ημαθίας, αλλά και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα “κόσμημα” της Βέροιας, ώστε τα όνειρά όλων να γίνουν πραγματικότητα…
Δείτε τι δήλωσαν Δημήτρης και Ιωάννα στο σχετικό video από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο YOUTUBE
https://www.youtube.com/watch?v=z1U9aEu3Iww

Γ. Τζιουμάκας: “Ικανοί για όλα, όταν είμαστε πλήρεις και υγιείς”
Στην δύσκολη αποστολή του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας στον ιστορικό τελικό του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, αλλά και τη σημασία μιας ακόμη τεράστιας επιτυχίας των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για τον αθλητισμό της πόλης, μίλησε ο διεθνής άσος της ομάδας μας, Γιώργος Τζιουμάκας, λίγα λεπτά μετά την πανάξια πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του «ΔΑΚ Δ. Βικέλας».
«Πάντα πίστευα πως η 7η θέση του πρωταθλήματος δεν είναι ρεαλιστική! Όταν παίζαμε για σχεδόν μισό πρωτάθλημα, χωρίς τον καλύτερό σου παίκτη, τον αρχηγό μας Κώστα Προύσαλη και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στον ώμο, αφού το τελευταίο διάστημα παίζω με ενέσεις, δεν μπορούμε να βγάλουμε την πραγματική μας εικόνα. Όταν όμως όλη η ομάδα είναι υγιής, με τους πολύ αξιόλογους παίκτες που έχουμε, είμαστε ικανοί για όλα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για αλλαγές και πολλά πράγματα, αλλά όταν παίζουμε πλήρεις και γεροί, μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε.
Το αποδείξαμε και σήμερα (σ.σ χθες) απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω σήμερα αξίζαμε την νίκη παίξαμε πολύ καλά και δίκαια πήραμε αυτή την ιστορική πρόκριση».
Αναφερόμενος στον αυριανό τελικό με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ο «μπόμπερ» των “ερυθρόλευκων της Βέροιας”, Γιώργος Τζιουμάκας υποστήριξε πως «ότι είναι να γίνει θα γίνει! Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην 2η καλύτερη ομάδα της Volley League, που απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τον φετινό πρωταθλητή. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε σε αυτή την νέα ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.
Τέλος μιλώντας για την… εξαργύρωση αυτής της αθλητικής επιτυχίας, από τη νέα σεζόν στη Βέροια, ο “Τζούμι” τόνισε ότι “σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλη τη Βέροια… Ο κόσμος πρέπει να δει την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται και να αγκαλιάσουν την ομάδα της πόλης τους, τόσο οι χορηγοί, όσο οι φίλαθλοι αλλά και ο απλός κόσμος, με την ελπίδα, κορονοϊού επιτρέποντος, από τη νέα σεζόν να γεμίζει ασφυκτικά σε κάθε ματς του Φιλίππου το γήπεδο!»
Τ. Γάτσης: «Όλα για όλα στον τελικό»
Οι «παραμυθένιες» στιγμές για τον διεθνή κεντρικό, Τάσο Γάτση συνεχίζονται στη Βέροια , αφού ο Εδεσσαίος άσος του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, μετά την παρθενική διάκριση του MVP αγωνιστικής της Volley League στην καριέρα του, στον αποψινό τελικό του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον φιναλίστ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, θα διεκδικήσει με τους «ερυθρόλευκους» της Βέροιας την μοναδική κούπα που λείπει από την τροπαιοθήκη του.
«Τεράστια νίκη, τεράστια ομαδική δουλειά, από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές από όλους στην ομάδα. Παίξαμε συγκεντρωμένα, δώσαμε τα πάντα, θα το γιορτάσουμε ακόμη λίγο και στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς θα τα δώσουμε όλα για όλα» δήλωσε ο μακράν πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του Φιλίππου Βέροιας στη φετινή σεζόν.
Μια σεζόν πολύ δύσκολη, που η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, παρά τον ιστορικό της χαρακτήρα με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού βόλεϊ θα ήθελε να αφήσει πίσω της… «Φέτος ήταν λίγο περίεργη χρονιά για το Φίλιππο Βέροιας, με τις διακοπές που υπήρξαν στο πρωτάθλημα, τους τραυματισμούς που είχαμε και τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε όλη η ομάδα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε σχεδόν ποτέ να αγωνιστούμε πλήρεις. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα πλέι άουτ με συνεχόμενα παιχνίδια βάσει προγράμματος και μετακινήσεις, αλλά παρόλα αυτά όλη την εβδομάδα κάναμε πολύ καλή προπόνηση. Παίξαμε με συγκέντρωση, «χτυπήσαμε» τον ΠΑΟΚ σε κάποια σημεία που «πονούσε» και πανηγυρίσαμε αυτή την ιστορική πρόκριση στον τελικό, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε με αποφασιστικότητα ο «πύργος» της ομάδας μας.

Απάντηση