ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε τις δηλώσεις των 4 πρωταγωνιστών του League Cup Νίκος Σαμαράς (videos)

Το League Cup Νίκος Σαμαράς 2021 βρίσκεται προ των πυλών και οι προετοιμασίες των τεσσάρων ομάδων που έχουν προκριθεί είναι πυρετώδεις.

Οι ομάδες του Φίλιππου Βέροιας, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου βρέθηκαν την Παρασκευή στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, καθώς ο θεσμός του League Cup  θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια για πρώτη φορά.

Το ράδιο web tv Avena 97,7 που για ολόκληρη την σεζόν μετέδιδε τα εντός έδρας παιχνίδια του Φίλιππου Βέροιας και μετέδιδε την εκπομπή Volley Life, μια εκπομπή αποκλειστικά για το βόλεϊ, βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τις προπονήσεις όλων των ομάδων, προκειμένου να κάνει το ρεπορτάζ για την εκπομπή Volley Life που θα ακολουθούσε το βράδυ της Παρασκευής.

Στην κάμερα του ράδιο web tv Avena μίλησαν οι παίκτες απο τους ερυθρόλευκους της Βέροιας Βαρβετσιώτης Παναγιώτης, Τζιουμάκας Στέλιος και Μπουράκης Αντώνης, ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Χριστοφορίδης, οι οποίοι είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Βέροια και στοχεύουν να προκριθούν και γιατί όχι να είναι αυτοί νικητές. Επίσης, ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας Ξανθόπουλος που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες νυχθημερόν στο γήπεδο φροντίζοντας να είναι όλα στην εντέλεια και να ευχαριστηθούν όλοι αυτήν την γιορτή του βόλεϊ δήλωσαν ότι ανυπομονούν  να ξεκινήσει το League Cup και ελπίζουν να πάρουν τον τίτλο.

Από τον ΠΑΟΚ δηλώσεις έκαναν οι παίκτες Γιάννης Τακουρίδης, ο Μένιος Κοκκινάκης και ο Θάνος Τερζής οι οποίοι όπως είπαν είναι έτοιμοι να πετύχουν τον στόχο και να σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο.

Από την ομάδα του Ολυμπιακού που κατάφερε πριν από 2 περίπου 24ώρα να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος μίλησαν οι παίκτες Χαραλαμπίδης Δημήτρης,  Θοδωρής Βουλκίδης και ο Δημήτρης Εφραίμιδης δηλώνοντας οτι ο στόχος τους ειναι η κατάκτιση και αυτού του τίτλου.

Ο προπονητής Γιούρισιτς Ίγκορ και ο πρόεδρος Χάρης Καφτηράνης από την ομαδα του Φοίνικα Σύρου OΝΕΧ μίλησαν στην κάμερα επισημαίνοντας ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά και η νίκη στον τελικό εκφράζοντας και την χαρά τους που κατάφεραν να τερματίσουν 2η στο πρωτάθλημα.

Ο στόχος είναι ένας και είναι κοινός,  ο ανταγωνισμός μεγάλος και η ανυπομονησία δεδομένη για τους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 και τον τελικό 18 Απριλίου. Όλες οι ομάδες διψούν για την νίκη αλλά και όλοι συμφωνούν στο ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες και το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό.

 

Απάντηση