ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Καραμπέτσος Γ. πρόεδρος Ομοσπονδίας Βόλεϊ “Ικανοποίηση και ευθύνη για την εκλογή του. Στόχος η αρμόζουσα θέση του βόλεϊ”(Βίντεο)

Καραμπέτσος

Καραμπέτσος

Volley Life: Καραμπέτσος Γ. πρόεδρος Ομοσπονδίας Βόλεϊ “Ικανοποίηση και ευθύνη για την εκλογή του. Στόχος η αρμόζουσα θέση του βόλεϊ”(Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Καραμπέτσος Γιώργος.

Ο κύριος Καραμπέτσος επανεξελέγη και για την επόμενη τετραετία πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Το σημαντικό γι’ αυτόν είναι ότι όλα τα σωματεία συμμετείχαν στις εκλογές και δεν υπήρξε καμία αποχή εκτός απο δύο σωματεία, τα οποία δεν ψήφισαν λόγω τεχνικού προβλήματος.
Το αποτέλεσμα το θεωρεί επιβεβαίωση γι’ αυτόν, τον ικανοποιεί απόλυτα, ταυτόχρονα όμως, τον γεμίζει επιπλέον ευθύνες για να προσφέρει ακόμη περισσότερα ώστε το άθλημα να πάρει τη θέση που του αρμόζει.

Τα οικονομικά επεσήμανε ότι είναι πολύ δύσκολα. Όμως, κίνητρο και προοπτική αποτελεί η απόφαση της πολιτείας να χρηματοδοτηθούν οι ομάδες μέσω του στοιχήματος και πολύ σημαντικό είναι η Εθνική να περάσει στη διαδικασία των προκριματικών για την τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς επίσης και η πρόκριση αθλητριών του Beach Volley στο Τόκιο, όπου οι επιτυχίες αυτές θα έχουν ως αποτέλεσμα και την προσέλευση παιδιών στο άθλημα του βόλεϊ αλλά και επιπλέον χρηματοδότηση από την πολιτεία, η οποία βάσει της κατάταξης των ομοσπονδιών δίνει τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις.

Στόχος γι’ αυτόν παραμένει (όπως προανήγγειλε ότι θα είναι και η τελευταία του θητεία στην θέση του προέδρου) να αφήσει ως παρακαταθήκη κάποια γήπεδα προπόνησης ιδιοκτησίας του βόλεϊ καθώς επίσης και δύο πούλμαν για τις μετακινήσεις των αποστολών.

Στο ερώτημα, εάν πραγματοποιηθούν αγώνες για το Beach Volley, είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προοπτική, θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η απόφαση αφορά τους λοιμοξιολόγους και την πολιτεία.

Πρόταση της Ομοσπονδίας προς την πολιτεία από την στιγμή που ανοίγουν τα σχολεία είναι οι αθλητές και μαθητές να μπορούν να προπονούνται με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει και για τα σχολεία τους.

Ακόμη, για το καλοκαίρι σχεδιάζει η Ομοσπονδία να δημιουργήσει κάποια camps με νέους αθλητές των εθνικών ομάδων από τις μικρότερες κατηγορίες ώστε να προσπαθήσουν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο το χαμένο έδαφος λόγω της αποχής τους.

Επίσης, επεσήμανε τη δυσκολία που υπάρχει στο να κρατάς τους αθλητές των εθνικών ομάδων κλεισμένους και περιορισμένους στα σπίτια τους με 100 ευρώ ή ακόμη και λιγότερα την εβδομάδα, λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό αυτά τα παιδιά αξίζουν ακόμη περισσότερο.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση