ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Κωνσταντέλλου Ε. παίκτρια ΠΑΟ “Το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας έχει βαθμό δυσκολίας αλλά θέλουμε την νίκη “(Βίντεο)

Volley Life: Κωνσταντέλλου Ε. παίκτρια ΠΑΟ “Το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας έχει βαθμό δυσκολίας αλλά θέλουμε την νίκη “(Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν η παίκτρια του Παναθηναϊκού Κωνσταντέλλου Έμιλυ.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται το Σάββατο να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας και όπως είπε, το παιχνίδι έχει βαθμό δυσκολίας και ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην νίκη και θέλει να πάει στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού έπειτα από κλήρωση πέρασε κατευθείαν στους ημιτελικούς είναι θετικό γιατί είναι ξεκούραστες αλλά είναι πιθανό να έχουν διαφορετικό αγωνιστικό ρυθμό διότι δεν αναμετρήθηκαν με καμία ομάδα πριν τους ημιτελικούς.

Με το βόλεϊ ξεκίνησε τυχαία και τελικά την κέρδισε αυτό το άθλημα και είναι της φιλοσοφίας ότι πρέπει κάποιος να αγαπά αυτό που κάνει. Θα ήθελε να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και να ζήσει αυτήν την εμπειρία. Επίσης, στόχος της είναι να αγωνιστεί με την Εθνική και να κερδίσει πρωταθλήματα και κύπελλα με την ομάδα της.

Για την επόμενη χρονιά συνεχίζει με την ομάδα του Παναθηναϊκού και είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση