ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ανδρεόπουλος προπονητής ΠΑΟ & Εθνικής ανδρών “Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους νεαρούς αθλητές”(Βίντεο)

Volley Life: Ανδρεόπουλος προπονητής ΠΑΟ & Εθνικής ανδρών “Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους νεαρούς αθλητές”(Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο και web tv Avena 97,7 την Παρασκευή 26 Μαρτίου ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ανδρών βόλεϊ Ανδρεόπουλος Δημήτρης. 

Ο κύριος Ανδρεόπουλος ερωτώμενος για την επιλογή του στο να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου είπε, ότι ήταν μια επιλογή, την οποία πολλές φορές κάνουν και άλλοι προπονητές δίνοντας τη δυνατότητα σε νεαρούς, ικανούς και με ταλέντο αθλητές να αγωνιστούν βοηθώντας την ομαδα τους αλλά και να αποκτήσουν τις εμπειρίες, τις όποιες θα αξιοποιήσουν και σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Άλλωστε, όπως είπε, αυτοί θα είναι που μελλοντικά θα τραβήξουν το “κάρο” της Εθνικής.

Φέτος, πιστεύει, ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάταξη και όπως έχει οριστεί ο τρόπος διεξαγωγής των play off τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον έχει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, όπως είπε, η ομάδα του είναι πολύ δυνατή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μπορέσει να πετύχει κάτι το καλύτερο.

Για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος δήλωσε, ότι η Volleyleague λειτουργεί δημοκρατικά. Ο ίδιος διαφωνεί με αυτόν τον τρόπο αλλά από την στιγμή που η πλειοψηφία αποφάσισε δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του.

Τέλος, σχετικά με την Εθνική ομάδα είπε, ότι ο στόχος είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση