ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σάκης Παγγούρας: Εάν πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, για να μας κερδίσουν θα πρέπει να ”ματώσουν” (βίντεο)

Σάκης Παγγούρας: Εάν πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, για να μας κερδίσουν θα πρέπει να ”ματώσουν”

Εάν πάρουμε τους παίκτες που σχεδιάζουμε μέχρι τις 31/3 τότε για να μας κερδίσουν ακόμη και οι ομάδες που θα πρωταγωνιστούν θα ματώσουν.

Αυτή την στιγμή έχουμε έξι παίκτες. Αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε τότε δεν έχουμε καμία τύχη.

Στον ΠΑΟΚ ήρθα για να βοηθήσω, αφού βέβαια ενημέρωσα και πήρα την άδεια του προέδρου και της διοίκησης της Αναγέννησης Κολιδρού, της οποίας είναι προπονητής και θα συνεχίσει να είναι και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτά είπε ο Σάκης Παγγούρας προπονητής από το βράδυ της Τρίτης 23/3 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην αθλητική εκπομπή sport time του ράδιο web tv avena 97,7 το βράδυ της Πέμπτης 25/3.

Αφορμή της συνέντευξης αυτής η απόφασή του να αναλάβει σε μια τέτοια δύσκολή στιγμή την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Φυσικά βέβαια όπως είπε και ο ίδιος τα δύσκολα δεν τον τρομάζουν, απεναντίας του δίνουν κίνητρο για να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο .Άλλωστε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γνωρίζονται πολύ καλά μιας και έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και τρέφουν αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Δεν παρέλειψε βέβαια να στείλει και μέσα από την συχνότητα την αγάπη του για την κόρη του την Αννούλα η οποία ήθελε να ακολουθήσει τον πατέρα της στο στούντιο, λόγω όμως τον μέτρων κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν.

Δείτε το βίντεο

Απάντηση