ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Συναδινός Σ. παίκτης ΠΑΟ “Η ομάδα έχει ψυχή και πάθος και αναδεικνύει νέους αθλητές”(Βίντεο)

Την Τρίτη 23 Μαρτίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν καλεσμένος ο παίκτης του Παναθηναϊκού Σωτήρης Συναδινός. Ο νεαρός λίμπερο έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους λόγους που πέρυσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Volleyleague, κάτω των 20 ετών .

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, ωστόσο,  ήταν κάτι το οποίο πείσμωσε την ομαδα να ανταπεξέλθει από εκεί και πέρα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου που μετά σχεδόν 3 ώρες κατάφεραν να νικήσουν είπε, ότι η ομάδα μπήκε με ψυχή στο γήπεδο και ήθελαν να κερδίσουν, μετά φάνηκε η κούραση αλλά επανήλθαν καταφέρνοντας τελικά να πάρουν την νίκη.

Καθημερινός του στόχος είναι συνεχώς να αγωνίζεται και να γίνεται καλύτερος και πιστεύει ότι το πείσμα και η προσπάθεια μπορεί να τον οδηγήσουν σε αυτά που θέλει να πετύχει.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε,  ότι είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και η ομάδα θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για να κερδίσει.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει να γίνει πρωταθλήτρια ομάδα και δεν σταματάει να παλεύει γι’ αυτό.  Η ομάδα θα είναι ευχαριστημένη με το να αναδείξει την ψυχή και το πάθος που έχει. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που βοηθά τους αθλητές να αναδειχθούν, επενδύει σε αυτούς γιατί μετά από χρόνια αυτοί οι αθλητές θα γίνουν οι βασικοί παίκτες  και χαίρεται που ανήκει σε αυτή την ομαδα.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση