ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Τάσος Γάτσης πρώτος MVP αγωνιστικής της Volley League στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας!

Ο Τάσος Γάτσης πρώτος MVP αγωνιστικής της Volley League στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας!

Μία ακόμη «χρυσή» στιγμή για την Βέροια, το «καμάρι» της πόλης, την ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου, αλλά και τον αθλητισμό της Ημαθίας, έγραψε ο διεθνής κεντρικός των ερυθρόλευκων της Βέροιας, Τάσος Γάτσης, όντας ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου μας που τιμάται με αυτή την σπουδαία διάκριση.
Ο διεθνής 30χρονος πρώην Κυπελλούχος του ΠΑΟΚ, ζει μία από τις πιο λαμπερές ημέρες της σπουδαίας καριέρας του στην Βέροια, αφού η ανάδειξη του πολυτιμότερου αθλητή MVP Βίκος Cola της 12ης αγωνιστικής της Volley League, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ήρθε να προστεθεί στην οικογενειακή ευτυχία που έφερε η προ ολίγων ημερών γέννηση της δεύτερης κορούλας του. Για αυτό και στις δηλώσεις του ο Γάτσης αφιέρωσε αυτό τον παρθενικό του τίτλο στην οικογένεια αλλά και στο Φίλιππο Βέροιας.
Με την εξαιρετική του εμφάνιση στο νικηφόρο εντός έδρας ματς με 3-0 σετ επί του ΟΦΗ, ο Εδεσσαίος μπλοκέρ, ως άριστος επαγγελματίας, δικαιώθηκε για την σταθερά εξαιρετική του φετινή παρουσία στο Φίλιππο Βέροιας και προσπάθειά του, στο πλευρό των υπόλοιπων συμπαικτών του να οδηγήσει την ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα σε ακόμη μεγαλύτερες και νέες ιστορικές διακρίσεις.

Δείτε στο σχετικό link αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ και τις δηλώσεις του διεθνούς άσους μας

Hellenic Volleyball League – O Tάσος Γάτσης ΜVP Βίκος Cola της 12ης αγωνιστικής

 

Απάντηση