ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Σωτηρίου Σ. παίκτης ΠΑΟΚ “Ο πρώτος μας στόχος το πρωτάθλημα”(Βίντεο)

Την Τρίτη 16 Μαρτίου στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν καλεσμένος ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Για το συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε,  ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην λεπτομέρεια και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Ωστόσο, κρατάνε τα καλά και κοιτάνε την συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός είναι μια αξιόλογη ομάδα, αλλά εάν τους πιέσει μια ομάδα εκεί που πρέπει,  όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ την Κυριακη, δεν είναι ανίκητη.

Όσο για τον ΠΑΟΚ ανέφερε, ότι η ομάδα άργησε να δέσει, αλλά τώρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και φαίνεται και από την ψυχολογία των αθλητών.  Η αλλαγή του προπονητή βοήθησε για να αποδώσει η ομάδα καλύτερα.

Στο υποθετικό σενάριο παραμονής για ακόμη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι όλα είναι πιθανά, εάν η ομάδα δείξει ενδιαφέρον είναι πιθανό να μείνει και θα το ήθελε και ο ίδιος.

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο,  αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν διότι με το σύστημα των play off όπου η βαθμολογία του κανονικού πρωταθλήματος μεταφέρεται, η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και  είναι δύσκολο αλλά όχι και απίθανο να καλυφθεί η διαφορά της βαθμολογίας. Ο ίδιος για φέτος λόγω της κατάστασης θα προτιμούσε τα play off να γίνονταν όπως τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς δηλαδή την μεταφορά της βαθμολογίας. Αν πάρουν League Cup και Κύπελλο Ελλάδος θα είναι ευχαριστημένοι αλλά όχι στο 100%.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση