ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: Ράπτης Άλεξ. παίκτης ΠΑΟ”Θελω να συνεχίσω και να συνεχίσουμε έτσι.Στόχος μου η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες”(Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley Life και στο ράδιο web  tv Avena 97,7 ήταν την Παρασκευή 12 Μαρτίου ο παίκτης του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποιος αναδειχθηκε ο πολυτιμότερος παικτης του περσινού πρωταθλήματος. Ο Αλέξανδρος αποτελεί από τα σπουδαία μυαλά στο άθλημα του και σε μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποτελεί πρότυπο για πολλούς δείχνοντας ότι έχει μια σπουδαία καριέρα μπροστά του.

Η καλή του πορεία μέχρι στιγμής αλλά και η καλή πορεία του Παναθηναϊκού θέλει να έχει διάρκεια και να μην είναι ένα ξέσπασμα.

Ο ίδιος έχει πολλά να δωσει, αγχώνεται παραγωγικά και του βγαίνει σε καλό καθώς ξεπερνά τους φόβους του και παίζει ελεύθερα.

Θα ήθελε να βρει αργότερα το ταβάνι του και ο μεγάλος του στόχος είναι να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα. 

Ο Παναθηναϊκός τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του, τον εμπιστεύτηκε και κέρδισε τον σεβασμό του και θα ήθελε να μείνει και την φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα εάν θα απέκλειε μια πρόταση από τον “αιώνιο” αντίπαλο τον Ολυμπιακό,  είπε, ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί με οπαδικά αισθήματα και την κάθε πρόταση την αξιολογεί και δεν απορρίπτει καμία. Βεβαίως, τον πρώτο λόγο, όπως είπε, έχει ο Παναθηναϊκός. 

Ακόμη, στο ερώτημα εάν θα τον ενδιέφερε να παίξει στο εξωτερικό και αν υπάρχουν προτάσεις μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του, δήλωσε ότι υπάρχουν προτάσεις τόσο από ομάδες του εξωτερικού όσο και από ομάδες της χώρας.

Το ελληνικό βόλεϊ και ο Έλληνας βολεϊμπολίστας θα μπορέσει να πάει μπροστά εάν η Εθνική πάρει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις.

Επίσης ,το άθλημα του βόλεϊ, πιστεύει ότι είναι αδικημένο και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι άργησαν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να επενδύσουν στο βόλεϊ, είπε χαρακτηριστικά.

Καθημερινό του κίνητρο είναι η αγάπη για το άθλημα. Ο πρωταθλητισμός είναι απαιτητικός και χρειάζεται καλός προγραμματισμός. Πρωταθλητής γίνεσαι, όπως είπε, με την πάροδο των χρόνων.  Ως προτεραιότητα έχει βάλει το βόλεϊ,  δεν τα παρατάει και πότε δεν σταματάει να ακούει και να μαθαίνει. 

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση