ΑΘΛΗΤΙΚΑΓΥΝΑΙΚΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εδώ και τώρα: Δεληγιάννη Ν. υποψήφια Δ.Σ.ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας”Στόχος μας είναι να αφουγκραστούμε τις ανάγκες της Περιφέρειας”(Βίντεο)

Την Τρίτη 9 Μαρτίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας καλεσμένη στην εκπομπή Εδώ και τώρα με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν η κυρία Δεληγιάννη Νικολέττα, μια δραστητια γυναικα που συνδυάζει πολλούς και διαφορετικούς  ρόλους καθώς είναι εκπαιδευτικός, πρώην πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας και υποψήφια Διοικητικού Συμβουλίου της ελληνικής Ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας με τον συνδυασμό “Νεα Πορεία”.

Όπως μας είπε, ο πρωταθλητισμός φτιάχνει χαρακτήρες, μαθαίνει τον προγραμματισμό και την αυτοπειθαρχία. Ο πρωταθλητισμός στην θάλασσα είναι πιο δύσκολος, γιατί καμία ημέρα δεν ίδια.

Ως εκπαιδευτικός ο πρωταθλητισμός και η προπονητική την έχουν βοηθήσει να εξελιχθεί προσπαθώντας για το καλύτερο.

Ως υποψήφια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας με τον συνδυασμό “Νεα Πορεία” νιώθει υποχρέωση και πρόκληση προκειμένου προσφέρουν κάτι καλύτερο. Στόχος τους είναι να αφουγκραστούν τις ανάγκες της Περιφέρειας, η οποία πάσχει από σημαντικά ζητήματα όπως για παράδειγμα η έλλειψη εγκαταστάσεων, χρηματοδοτήσεων και προπονητών.

Η εξέλιξη του αθλήματος θα μπορέσει να έρθει εάν η πολιτεία φροντίσει περισσότερο για τις χρηματοδοτήσεις και τις επιχορηγήσεις στους ομίλους, οι οποίοι θα πρεπει να είναι αυτοσυντηρούμενοι.

Το γεγονός οτι συμμετείχε ως πιστοποιημένος Εθνικός Κριτής στους Oλυμπιακούς του 2004 ήταν εμπειρία ζωής και νιώθει πλήρης μετά από αυτό. 

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση