ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ!

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ!

Μπορεί ο Φίλιππος Βέροιας στο χθεσινό εξ’ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής με τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να φύγει με κάποιο βαθμό από το «Παλατάκι», ωστόσο η αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων της Βέροιας, με το πάθος, την ψυχή και τη μαχητικότητα σε κάθε πόντο, θύμισε ξανά έπειτα από αρκετό καιρό, κάτι από το… DNA της φετινής ομάδας του Σωκράτη Τζιουμάκα.
Σε αυτό φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο και η εμφάνιση του “κάπτεν” της ομάδας, Κώστα Προύσαλη στο “PAOK Sports Arena”, που έστω και με φόρμες, βρέθηκε στο πλευρό των συμπαικτών του, ύστερα από μεγάλη απουσία, λόγω θέματος υγείας που αντιμετώπισε.
Ασφαλώς μία ευχάριστη για όλους έκπληξη, που εξ’ αρχής γνώριζαν μόνο ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας και ο γενικός αρχηγός, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, αλλά την κράτησαν… μυστική!
Ο 40χρονος Ναουσαίος ηγέτης της ομάδας μας, λίγο πριν το εναρκτήριο σερβίς του ματς, μπήκε στα αποδυτήρια και αφού χαιρέτησε εγκάρδια όλους τους συναθλητές του, τους προπονητές και το λοιπό επιτελείο της ομάδας, ευχήθηκε καλή επιτυχία και εμψύχωσε τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους να απολαύσουν χωρίς άγχος τον αγώνα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι κοντά στην ομάδα μου. Να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές που ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από τον κορονοϊό καλή ανάρρωση και να επιστρέψουν ξανά γεροί στα γήπεδα» δήλωσε ο αρχηγός λίγο μετά το ματς. Σχολιάζοντας δε την αγωνιστική εικόνα του Φιλίππου Βέροιας ο Προύσαλης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από μια άκρη του γηπέδου, σαν «λιοντάρι σε κλουβί», πρόσθεσε ότι «τέτοιες εμφανίσεις θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα για τη συνέχεια».
Από την πλευρά του το «βαρύ πυροβολικό» χθες της ομάδας Γιώργος Τζιουμάκας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Προύσαλη ξανά στο γήπεδο, έπειτα από τις 4-02-2021 στο νικηφόρο αγώνα της Βέροιας με τον Μίλωνα. «Χαρήκαμε όλοι που είδαμε τον Κώστα (σ.σ Προύσαλη) έστω και με «πολιτικά» στο γήπεδο. Είναι ο ηγέτης, η «ψυχή» της ομάδας και ευχόμαστε όλοι το συντομότερο να επιστρέψει ξανά απόλυτα υγιής και δυνατός και πάλι στις προπονήσεις».

Απάντηση