ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Volley Life: παίκτης Κηφισιάς Κοντοστάθης Γ. “Το παιχνίδι με τον Φίλιππο θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι ” (Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Volley life και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ήταν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο παίκτης της Κηφισιάς Κοντοστάθης Γρηγόρης. 

Για τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας Κηφιασιά που πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου είπε, ότι μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι και το παιχνίδι με τον Φίλιππο θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. 

Σχετικά με την απόφασή του να αγωνίζεται με την ομαδα της Κηφιασιάς είπε,  ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και νιώθει σαν να είναι στην ομάδα χρόνια, αφού το κλίμα  είναι οικογενειακό.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των αθλητών φέρνουν καλά αποτελέσματα και εάν δεν είχαν τα θέματα με τον κορωνοϊό θα μπορούσε η ομάδα να βρίσκεται και πιο πάνω. Η Κηφιασιά δεν είναι για να πέσει κατηγορία καθώς έχει έμπειρους αθλητές. 

Για τον συμπαίκτη και φίλο του τον Κασαμπαλή που έχουν μεγαλώσει μαζί, δήλωσε ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον και είναι σημαντικό να έχει γνώριμα πρόσωπα δίπλα του.

Για τη θέση λίμπερο  που αγωνίζεται, τόνισε ότι είναι μια θέση κλειδί και έχει πολύ ενδιαφέρον και αδρεναλίνη. Στόχος του είναι να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

 

Απάντηση