ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Κ. Παπαεμμανουήλ και Ε. Αρνάκη στην εκπομπή Volley Life(Βίντεο)

Οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ και Ελισάβετ Αρνάκη και η Κωνσταντίνα και με την ιδιότητα της προπονήτριας στα νεότερα τμήματα του συλλογου του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ήταν καλεσμένες στην εκπομπή Volley Life  την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. 

Οι ίδιες τόνισαν ότι η φόρα της ομαδας, που στόχευε πολύ ψηλά για φέτος,  κόπηκε και εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον και σχετικά με τα πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών και σχετικά με τις ακαδημίες.

Περιμένουν με αγωνία να δοθεί το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων και να ξεκινήσουν ξανά την αγωνιστική δράση.

Καλεσμένοι ήταν ακόμη, ο Γιώργος Καραμπέτσος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Δημήτρης Πιτούλιας, πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας, ο Νίκος Ζαλμάς, προπονητής Κηφιασιάς, η Σάνια Τζούριτς, παίκτρια του Άρη Θεσσαλονίκης και αρχηγός Εθνικής Βοσνίας, ο Γιώργος Φουργατσιώτης, team manager ΠΑΟΚ γυναικών και ο Αχιλλέας Τζήκας, team manager ΠΑΟΚ ανδρών. Οι αθλήτριες συμμετείχαν με ερωτήματα προς τους καλεσμένους της εκπομπής και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο στον οποίο εξέφρασαν την αγωνία και τα “παράπονά” τους για την κατάσταση  που επικρατεί στις μικρότερες κατηγορίες, οι οποίες δεν αγωνίζονται και ούτε καν έχουν το δικαίωμα να προπονηθούν έστω και αν ακόμη τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τους συλλόγους.

Περισσότερα δείτε το βίντεο:

Απάντηση