ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Πιτούλιας Πρόεδρος ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας: Η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της 

Δημήτρης Πιτούλιας Πρόεδρος ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας: Η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της 

Καλεσμένος στην νέα αθλητική εκπομπή Volley Life που προβάλλεται από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο ράδιο Web tv Avena 97,7 και ασχολείται αποκλειστικά με το βόλεϊ, ήταν ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας που εξέφρασε την χαρά του για την νέα εκπομπή και ευχήθηκε καλή αρχή.

Σχετικά με τον αγώνα της Πέμπτης που ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχτηκε τον Μίλωνα είπε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Φίλιππος κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο ως νεοφώτιστη ομάδα και η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη, οι παίκτες έδειξαν  την προσωπικότητά τους και το ταλέντο τους που ήταν ικανά για να φέρουν την νίκη.

Την Κυριακή παίζουν με τον αήττητο Φοίνικα Σύρου, τον σέβονται, δεν τον φοβούνται και πάνε να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Ο στόχος της ομάδας είναι η 5η θέση, ο Φίλιππος έκανε το χρέος του, τις ομάδες που έπρεπε να τις κερδίσει τις κέρδισε και δίκαια είναι στη θέση αυτή.

Εάν το League Cup γίνει στη Βέροια θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους. Πρώτη φορά στην πόλη της Βέροιας θα διοργανωθεί ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Πάλεψαν πολύ και βρήκαν μεγάλη στήριξη από τον κύριο Ταρνατόρο, πρόεδρο της ΕΣΑΠ, ο οποίος θέλει να βοηθάει τις νεοφώτιστες ομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι της Βέροιας έχουν γράψει ήδη ιστορία στον θεσμό του League Cup καθώς είναι η πρώτη φορά που ομάδα από Α2 ανεβαίνει στην Α1 και συμμετέχει στα ημιτελικά της διοργάνωσης μαζί με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου.

Απάντηση