ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Π.Ταρνατόρος Πρόεδρος ΕΣΑΠ. Το πρωτάθλημα είναι εκπληκτικό και το League Cup θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια.

ταρνατόρος

 Π.Ταρνατόρος Πρόεδρος ΕΣΑΠ. Το πρωτάθλημα είναι εκπληκτικό και το League Cup θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Ταρνατόρος Παντελής έκανε ποδαρικό στην καινούργια εκπομπή Volley Life, η οποία είναι αφιερωμένη στο βόλεϊ και είναι στον αέρα από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 από το ράδιο Web Tv Avena 97,7.

Ο κύριος Ταρνατόρος έδωσε τις ευχές του για την νέα εκπομπή. Ακόμη, τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα, δεδομένης της κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, είναι εκπληκτικό και όσο περνάει ο καιρός θα δούμε σπουδαίους αγώνες.

Εν συνεχεία, δήλωσε για το παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας- Μίλων ότι ήταν πάρα πολύ καλό και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η διοίκηση της Βέροιας είναι ένα υπόδειγμα για το πρωτάθλημα, είναι άνθρωποι που αγαπάνε το βόλεϊ, χαίρεται να συνεργάζεται μαζί τους και θεωρεί ότι με άριστα το 10 παίρνουν 11.

Το πρωτάθλημα θεού θέλοντας και καιρού επιτρέποντας θα τελειώσει στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί εάν φυσικά τηρηθούν 120% τα μέτρα προστασίας. Επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης της πανδημίας, την οποία θα πρέπει όλοι οι αθλητές να την λάβουν σοβαρά υπόψιν και να είναι γήπεδο- σπίτι, σπίτι – γήπεδο, να ξεχάσουν την προσωπική ζωή και να καταλάβουν ότι είναι επαγγελματίες προστατεύοντας, έτσι, την ομάδα και τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, για μια ακόμη φορά είπε ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι το League Cup θα πραγματοποιηθεί  στη Βέροια και όπως είπε συνομίλησε με τον δήμαρχο κύριο Βοργιαζίδη Κώστα, ο οποίος είναι πολύ θετικός σε αυτό.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση