ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Πιτούλιας: Προτεραιότητα για μένα έχει ο Φίλιππος Βέροιας και για την πολιτική… βλέπουμε!

Δημήτρης Πιτούλιας: Προτεραιότητα για μένα έχει ο Φίλιππος Βέροιας και για την πολιτική… βλέπουμε!

O πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της ομάδας από τις δύσκολες , αλλά νικηφόρες εκτός έδρας αποστολές σε Ηράκλειο και Αθήνα, μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Sport Time» του ραδιοφώνου της κεντρικής Μακεδονίας – Avena FM 97.7.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βόλεϊ της Ημαθίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορική νίκη του συλλόγου επί του ΟΦΗ, στάθηκε στο επιβλητικό πέρασμα των παιδιών του Σωκράτη Τζιιουμάκα από το Ζηρίνειο και εν αναμονή της ανταπόδοσης της εξαιρετικής φιλοξενίας που απόλαυσε η ομάδα του στην Κηφισιά, απέφυγε να «ρίξει λάδι» στη φωτιά που άναψαν οι δηλώσεις του τεχνικού της Κηφισιάς, Νίκου Ζαλμά, μετά το ματς, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαράθεσης.
Ο κ. Πιτούλιας, που δεν χάνει ούτε προπόνηση της ομάδας του, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την πολύ καλή δουλειά και το εξαιρετικό κλίμα βλέπει στο Φίλιππο Βέροιας, επισημαίνοντας ότι ενόψει των τριών επόμενων εντός έδρας αγώνων με Μίλωνα (4/2) και τους συνδιεκδικητές του τίτλου, Φοίνικα Σύρου (7/2) και Ολυμπιακού, (10/2) το «ΔΑΚ Δ. Βικέλας» θα ήταν πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τον κόσμο που θα βρίσκονταν στις κερκίδες, με την τρέλα που υπάρχει στην πόλη για το «καμάρι» της Βέροιας.
Τέλος σχολιάζοντας την εκτίμηση του δημοσιογράφου Γιάννη Τακαβακόπουλου ότι στα επόμενα χρόνια βλέπει τον κ. Πιτούλια και…. Δήμαρχο Βέροιας, ο πρόεδρος του ΤΑΑ του Φίλιππου, όντας προερχόμενος από πολιτική οικογένεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον, να ασχοληθεί με τα κοινά, αφού θέλει πάρα πολύ να προσφέρει στον τόπο του, όμως αυτή την υπέρχοη περίοδο για τον ίδιο, προτεραιότητα όλων είναι η ομάδα!

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Πιτούλιας

Απάντηση