ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Ανδρεόπουλος προπονητής βόλεϊ Παναθηναϊκού και Εθνικής στον avena 97,7 ”Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας είναι αξιόλογη ομάδα”(βίντεο)

Δημήτρης Ανδρεόπουλος προπονητής βόλεϊ Παναθηναϊκού και Εθνικής στον avena 97,7 ”Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας είναι αξιόλογη ομάδα”

Με κολακευτικά λόγια για την ομάδα βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας (που αντιμετωπίζει το Σάββατο 23/1 στην Βέροια) μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παρεχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 21/1 στο ράδιο web tv avena 97,7 και στην αθλητική εκπομπή  sport time, λέγοντας ότι αν και νεοφώτιστη έχει ένα δυνατό ρόστερ με έμπειρους παίκτες και θα καταφέρει σπουδαία πράγματα στις επόμενες αγωνιστικές.

Στην συνέχεια μιλώντας για την ομάδα του, είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟ είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία με σφιχτή οικονομική πολιτική ξεπέρασε και πέρυσι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ.

Φέτος ακολουθώντας την ίδια σφιχτή οικονομική πολιτική κράτησε τους ίδιους αξιόλογους παίκτες πλην ενός. Και οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή η κατάκτηση των τριών τίτλων.

Τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Παϊσιάδη, που την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της εκπομπής μας είχε χρίσει τον Παναθηναϊκό ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ο κ.Ανδρεόπουλος ευχαρίστησε και συμφώνησε και αυτός ότι ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας Σύρου και ο ΠΑΟΚ μαζί με την ομάδα του είναι οι επικρατέστερες για τον τίτλο.Όμως, όπως είπε και οι υπόλοιπες ομάδες είναι ικανότατες και μπορούν να κόψουν βαθμούς.

Για την απώλεια του ενός βαθμού από τον ΜΙΛΩΝΑ την προηγούμενη αγωνιστική είπε ότι:”Η ομάδα του ΜΙΛΩΝΑ μας πίεσε πολύ και η απώλεια του βαθμού μπορεί να φανεί μοιραία για το μέλλον.”

Στο ερώτημα πως κρίνει το πρωτάθλημα με τις οκτώ ομάδες και την απουσία σημαντικών ομάδων από αυτό απάντησε: “Θα ήθελα το πρωτάθλημα να διεξάγεται με 12 ή 14 ομάδες και εξέφρασε την ευχή να ξανακατέβουν και πάλι. Οι οικονομικοί λόγοι, όμως, δυστυχώς επηρεάζουν και τον αθλητισμό.”

Τέλος για την επιτυχία της Εθνικής να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος ως προπονητής, καθώς επίσης για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και ο ίδιος για να το επαναλάβει και φέτος, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες της Γεωργίας, Αζερμπαϊτζαν και Μαυροβουνίου τόνισε ότι: “Ο Έλληνας Βολεϊμπολίστας το κατάφερε και δικαίως άξιζε να βρίσκεται στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε και φέτος να το πετύχουμε.

Προσωπικά θα ήθελα ο προπονητής της Εθνικής να εργάζεται αποκλειστικά όλο τον χρόνο για την Εθνική και όχι και σε κάποιο σύλλογο. Δυστυχώς όμως τα οικονομικά της ομοσπονδίας είναι τέτοια που  δεν το επιτρέπουν.”

Απάντηση