ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

O πρόεδρος και ο γεν. αρχηγός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball στην εκπομπή «Sport Time» του Avena FM 97.7

O πρόεδρος και ο γεν. αρχηγός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball στην εκπομπή «Sport Time» του Avena FM 97.7

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021, ύστερα από την σχετική Υπουργική Απόφαση που επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνων στο επαγγελματικό βόλεϊ ανδρών, o πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ, Δημήτρης Πιτούλιας και ο γενικός αρχηγός, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, παραχώρησαν συνέντευξη στο δημοσιογραφικό επιτελείο της αθλητικής εκπομπής «Sport Time» του ραδιοφώνου της κεντρικής Μακεδονίας – Avena FM 97.7.
Το ισχυρό δίδυμο του τμήματος βόλεϊ του Α.Π. Σ Φίλιππου Βέροιας, λίγη ώρα μετά την τηλεσυνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Σ.Α.Π, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, που βρίσκει την ομάδα μας, σε μια ακόμη ιστορική στιγμή, μέχρι την επόμενη, να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18.00. στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας».
Παράλληλα οι κ.κ. Πιτούλιας, Ξανθόπουλος ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη, Γιάννη Τακαβακόπουλο και Δήμητρα Πριτσίνα απάντησαν μεταξύ άλλων για τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν, την αισιοδοξία που υπάρχει στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για διάκριση στη φετινή σεζόν, το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης, την οικονομική φερεγγυότητα του συλλόγου σε τόσο δύσκολους καιρούς, τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην ομάδα, αλλά και την προοπτική της διεξαγωγής του Φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» στη Βέροια.
Επίσης σε τηλεφωνική παρέμβαση του αντιπροέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστα Παϊισιάδη στην εκπομπή, ο εκπρόσωπος ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου «έπλεξε το εγκώμιο» της φετινής προσπάθειας του Φιλίππου Βέροιας, αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους της Βέροιας» και επανέλαβε τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο ομάδων. Κλείνοντας μάλιστα υπογράμμισε πως όποια ομάδα υποτιμήσει φέτος τον Φίλιππο Βέροιας, θα βρεθεί προ εκπλήξεων…

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη των κ.κ. Πιτούλια Ξανθόπουλου στο σχετικό Video

 

Απάντηση