ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ο Μαύρης του “Εν Σώματι Υγιεί”

Στην Κατηγορία Στήριξης ως φέρελπις Αθλητής U23

Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ οι αθλητές και οι αθλήτριες που εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό θερινών Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων για το 2021, το οποίο βεβαίως είναι και έτος τέλεσης Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στην Κατηγόρια Στήριξης, εντάχθηκε ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Μαύρης Ελευθέριος, ο οποίος αποκτήθηκε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, ως φέρελπις αθλητής στην ηλικιακή κατηγορία U23.

Ο Λευτέρης επιστρέφει στον Εθνικό Σχεδιασμό, αφού με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μπορεί πλέον να αφοσιωθεί περισσότερο στο άθλημα που αγαπά με στόχο να επιστρέψει στην Εθνική Ομάδα, της οποίας διετέλεσε αρχηγός το 2015. Είναι ο δεύτερος αθλητής από το σωματείο μας που εντάσσεται στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ, μετά τον Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη τις χρονιές 2017 και 2018.

Να θυμίσουμε ότι για τη χρονιά 2021, υπάρχει ήδη ακόμα ένας αθλητής του σωματείου μας στον Εθνικό Σχεδιασμό, αλλά των Χειμερινών Αθλημάτων, ο Πετράκης Κωνσταντίνος.

Οι αθλητές που εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό, ανάλογα την κατηγορία (Α, Β, Στήριξης), “απολαμβάνουν” κάποια προνόμια, όπως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διευκόλυνση για τις προπονήσεις κ.α.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας να είναι υγιής και να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους του!

Απάντηση