ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρήστος Καφτηράνης πρόεδρος Βόλεϊ Φοίνικα Σύρου: “Αποκαταστάθηκε η αδικία έναντι του βόλεϊ” (βίντεο)

“Αποκαταστάθηκε η αδικία έναντι του βόλεϊ” είπε κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής Sport Time του radio web tv Avena FM 97,7 ο πρόεδρος της ομάδος βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, Χρηστος Καφτηράνης, μετά την απόφαση που πάρθηκε από την πολιτεία και επιτρέπει πλέοντην ομάδα της Volleyleague να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.

Θεωρεί και ο ίδιος,  ότι η απόφαση της ομάδος του να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στο να πάρει τελικά απόφαση θετική η πολιτεία και να δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη των αγώνων της Volleyleague.

Ειπε ακόμη, ότι ο χρόνος επαρκεί μέχρι τον Απρίλιο για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να αναδειχθεί  η πρωταθλήτρια της αγωνιστικής χρονιάς.

Μια απόφαση που έχει φέρει τα χαμόγελα στους παίκτες, στο προπονητικό team και στις διοικήσεις και η οποία αναμενόταν με μεγάλη αγωνία από όλον τον κόσμο του αθλήματος.

Τέλος, είπε, ότι όλοι οι παίκτες της ομάδος του βρίσκονται στη Σύρο και οι στόχοι παραμένουν ίδιοι όπως από την αρχή τέθηκαν δηλαδή η κατάκτηση του τίτλου.

Να σημειώσουμε εμείς, ότι οι ομάδες της Volleyleague διαμαρτύρονταν για την απόφαση της πολιτείας να μην επιτραπεί να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τις ομάδες της Superleague 1 και Basketleague.

Δείτε το βίντεο:

 

Απάντηση