ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Συνέντευξη του προέδρου Δημήτρη Πιτούλια στο «Sport Time» του “ΑVENA Fm 97,7 “

Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Συνέντευξη του προέδρου Δημήτρη Πιτούλια στο «Sport Time» του “ΑVENA Fm 97,7 “

Προσκεκλημένος της αθλητικής εκπομπής «Sport Time» και των δημοσιογράφων κ. Τάσου Καμπάνη, Γιάννη Τακαβακόπουλου κι Δήμητρας Πριτσίνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Κεντρικής Μακεδονίας ΑVENA 97,7 Fm, ήταν το βράδυ της Πέμπτης 12/11 ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρης Πιτούλιας.
Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία και την ιστορική παρουσία του Φίλιππου Βέροιας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ , την πανηγυρική πρόκριση στις 4 κορυφαίες ομάδες του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας μας.
Παράλληλα ο κ. Πιτούλιας μιλώντας και με την ιδιότητα του ειδικού γραμματέα της Ένωσης Σωματείων Αμοιβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) τόνισε μεταξύ άλλων την κρισιμότητα των ημερών που διανύει το ελληνικό βόλεϊ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και την ελπίδα για συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague, όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα της Super League 1 και Basketleague, έχοντας ασφαλώς ως προτεραιότητα την υγεία όλων.

Δείτε εδώ το video της συνέντευξης

Απάντηση