ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιστορική η πρώτη νίκη εκτός έδρας του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ στη Β’ Εθνική επί της ΜΕΝΤ με 80-78.(βίντεο)

Ιστορική η πρώτη νίκη εκτός έδρας του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ στη Β’ Εθνική επί της ΜΕΝΤ με 80-78

Έστω και αν καρδιοχτύπησε στο τέλος ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ εκτός έδρας, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη ΜΕΝΤ,  η οποία μπόρεσε να υπερκαλύψει μια διαφορά 18 πόντων.

Το καλάθι όμως, του έμπειρου και ικανού Μπάμπη Ημεριδη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα έγραψε το τελικό 78-80, αφού το τρίποντο του Μιχαηλίδη της ΜΕΝΤ 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος δεν βρήκε τον στόχο.

Ο αγώνας διεξήχθη το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου στο κλειστό της ΜΕΝΤ και ήταν το εξ αναβολής από την 1η αγωνιστική, το οποίο δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω κρούσματος κορωνοϊου σε παίκτη της γηπεδούχου.

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων  μας δήλωσαν τα εξής.

Σάββας Ντολόπουλος, προπονητής ΜΕΝΤ: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ για την νίκη της. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν καθοριστικό για την συνέχεια.  Έχω παράπονα από τη διαιτησία, αφού δεν μας έδωσε καθοριστικά φάουλ μέσα στην ρακέτα.”

Ιορδάνης Ασλανίδης, προπονητής ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ: “Ιστορική η πρώτη μας νίκη στη Β’ Εθνική. Αν και κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο ημίχρονο,  αντέξαμε στην πίεση της ΜΕΝΤ και τελικα κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Στόχος μας πλέον η νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα.”

Δείτε το παιχνίδι

Δηλώσεις προπονητών και παικτών.

Απάντηση