ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα για την αξιόμαχη ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ με 66-77 από την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο πρωτάθλημα Β Εθνικής.(βίντεο)

Ήττα για την αξιόμαχη ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ με 66-77 από την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο πρωτάθλημα  Β Εθνικής

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα μπάσκετ ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής χάνοντας στην  έδρα της από την αξιόμαχη ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ .

Το παιχνίδι μέχρι τα μισά της τέταρτης περιόδου ήταν αμφίρροπο και οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ έχοντας όμως τον πρώτο λόγο η φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα τα αμυντικά συστήματα της γηπεδούχου δεν λειτούργησαν όπως στο προηγούμενο διάστημα και αφού τα επιθετικά της ατού, Μπάμπης Ημερίδης και Βασίλης Μαυρίδης μπλοκαρίστηκαν από την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων  και το τελικό 66-77   θεωρείται πλέον δίκαιο σύμφωνα με την συνολική εικόνα των δύο ομάδων.

Να επισημάνουμε βέβαια ότι η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει στις τάξεις της έναν εξαίρετο μπασκετμπολίστα, τον Κουτίνα ο οποίος πέτυχε 36 πόντους, σχεδόν τους μισούς της ομάδας του κάνοντας ουσιαστικά και την διαφορά..

Μετά το τέλος της αναμέτρησης δηλώσεις στην κάμερα του ράδιο web tv avena 97,7 που μετέδιδε ζωντανά την αναμέτρηση έκαναν οι δύο προπονητές των ομάδων και είπαν.

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ: Δάνης Ασλανίδης: Δίκαια χάσαμε το ματς από την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που είχε περισσότερες εναλλακτικές.  Εμείς χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε στο σκορ και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.”

 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ανδρέας Μαύρος: Πιστεύω ότι δίκαια επικρατήσαμε έστω και στο τέλος. Περιορισαμε τον Ημεριδη στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας περισσότερες εναλλακτικές στον πάγκο φτάσαμε στην τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: Α) 21-22, Β) 20-23, Γ) 13-17, Δ)12-15 Τελικό 66-77

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ: ΛΙΟΛΙΟΣ 5, ΜΑΥΡΙΔΗΣ 21,ΜΟΡΑΣ 4, ΚΥΡΙΑΚΟΥ 3, ΗΜΕΡΙΔΗΣ 16, ΚΑΡΚΑΛΑΣ 8, ΙΩΑΝΝΟΥ 6, ΡΟΓΓΟΤΗΣ 3

 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ 2, ΒΕΡΙΖΑΓΙΑΣ 6, ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ 9, ΔΙΓΕΝΗΣ 2, ΚΟΥΤΙΝΑΣ 36, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΜΠΟΥΣΚΟΛΙΤΗΣ 5, ΤΑΣΣΟΣ 2, ΛΟΛΛΙ 12

Δηλώσεις προπονητών και παικτών.

Απάντηση