ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball ευχαριστεί το ράδιο web tv ΑVENA 97,7 για το ρεπορτάζ του για την ομάδα μας.

Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball ευχαριστεί το ράδιο web tv ΑVENA 97,7 για το ρεπορτάζ του για την ομάδα μας.

Λίγες ώρες πριν ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ζήσει στη Σύρο το όνειρο της ιστορικής συμμετοχής στo πρωτάθλημα της Volleyleague, συνεργείο του ραδιοφώνου της Κεντρικής Μακεδονίας ΑVENA 97,7Fm, με επικεφαλής τον κ. Τάσο Καμπάνη επισκέφτηκε το ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι, όπου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μας.
Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Δέσποινα Καρέκλα πραγματοποίησε μίνι-συνεντεύξεις με τον Προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, τον αρχηγό, Κώστα Προύσαλη, τον Κυπελλούχο κεντρικό μας, Τάσο Γάτση και το διεθνή μας διαγώνιο, Γιώργο Τζιουμάκα, σε ένα ζεστό… ξεπροβόδισμα της ομάδας μας για το ταξίδι της πρεμιέρας στην «Αρχόντισσα των Κυκλάδων», ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την προβολή της ομάδας μας. το επιτελείο του Αvena Fm 97,7. Έναν σταθμό που σέβεται τον “ιδρώτα” αθλητών -παραγόντων, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη του για τον αθλητισμό και τη στήριξη στις ομάδες της Ημαθίας.

Η οικογένεια του τμήματος βόλεϊ τoυ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και προσδοκά σε μελλοντικές συνεργασίες με το σταθμό σας στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάδειξης-προβολής του υπέροχου αυτού αθλήματος, αλλά σχετικά «καινούριου» στην τοπική κοινωνία.

Μίνι ρεπορτάζ για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας που αγωνίζεται φέτος στην Α1.(βίντεο)

Εκ του γραφείου τύπου της ομάδας

Απάντηση