ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυριάκος Μπουκλάς: Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Στέργιο Μουρτζίλα και τους προέδρους Αγκαθιάς και Τρικάλων

Κυριάκος Μπουκλάς: Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Στέργιο Μουρτζίλα και τους προέδρους Αγκαθιάς και Τρικάλων

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Κυριάκος Μπουκλάς μετά από ερώτηση του ράδιο WebTV avena 97.7 σχετικά με την διενέργεια του παιχνιδιού της ομάδας του με την ομάδα των Κουφαλίων και με τον τρόπο με τον οποίο πήρε την τελική έγκριση διεξαγωγής του παιχνιδιού, μας είπε ότι.

Ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιο Μουρτζίλα για την καθοριστική παρέμβαση του, μέσω της οποίας η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε την τελευταία στιγμή, από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, την πολυπόθητη έγκριση αλλαγής έδρας  (από το δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, στο γήπεδο της Νίκης Αγκαθιάς). Δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να αγωνιστεί σήμερα Κυριακή 18/10 με την ομάδα των Κουφαλίων στο γήπεδο αυτό, δηλώνοντας του ως έδρα και αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα τιμωρίας και της επιβολής χρηματικού προστίμου.

Ακόμη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον επίτιμο πρόεδρο και το πρόεδρο της Νίκης Αγκαθιάς Αριστείδη και Δημήτρη Ματσούκα ,για την παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας τους, καθώς επίσης και για τη συμβολή τους μαζί με τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Τάκη Παπαδόπουλου ώστε η ομάδα του να πάρει την έγκριση αυτή

 

 

 

Απάντηση