ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αριθμητική υπεροχή και το αυτογκόλ, οι αιτίες της ήττας και του αποκλεισμού της Αλεξάνδρειας

Η αριθμητική υπεροχή και το αυτογκόλ, οι αιτίες της ήττας και του αποκλεισμού της Αλεξάνδρειας από την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Το απόγευμα του Σαββάτου 3/10 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία αγωνίζεται στη Β ερασιτεχνική υποδέχθηκε στον Άραχο έδρα της ομάδας, την ομάδα του Ροδοχωρίου, που ως γνωστό αγωνίζεται και πρωταγωνιστεί επί σειρά ετών στην Α1.

Οι ομάδες στο πρώτο μέρος μπήκανε νωχελικά και το ημίχρονο τελείωσε χωρίς φάσεις με το 0-0 Στην επανάληψη η Αλεξάνδρεια μπήκε πιο αποφασιστικά και στο 47′ με τον Φλέσκα πέτυχε το 1-0 Στο 58′ από απερισκεψία του Τόζογλου ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλε από το παιχνίδι αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι παίκτες του Ροδοχωρίου πίεσαν και στο 80′ με τον Καψάλη έφεραν το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1.

Οι παίκτες της Αλεξάνδρειας συνέχισαν να αμύνονται προσπαθώντας να κρατήσουν το 1-1 και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, κάτι όμως που τελικά δεν κατάφερα, μιας και στο 90′ μετά από καλοκτηπημένο κόρνερ του Παρηγοριδη ο αμυντικός της ΑλεξάνδρειαςΤοτουτζίδης με ανάποδη κεφάλια έκανε με αυτογκόλ το 1-2 για την ομάδα του Ροδοχωρίου, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων και ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας μίλησαν στο ράδιο web tv avena 97.7 και στην Πέλλα τηλεόραση και είπαν.

Απάντηση