ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γκολ, αποβολή, φάσεις και μέτριο θέαμα, στην φιλική αναμέτρηση Φιλίππου Μελικης με την ΑΕ Σχοινά.(βίντεο)

Γκολ, αποβολή, φάσεις και μέτριο θέαμα, στην φιλική αναμέτρηση Φιλίππου Μελικης με την ΑΕ Σχοινά

Γκολ, αποβολή, φάσεις και μέτριο θέαμα, στην φιλική αναμέτρηση του Φιλίππου Μελικης με την ΑΕ Σχοινά, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5/9 στο όμορφο γήπεδο Νεοκαστρου, έδρα του Φιλίππου.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού και για όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σχοινά είχε τον έλεγχο και κατάφερε από το 22′ με τον Χαλβατζη να προηγηθεί με 0-1 σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μελικής μπήκε ποιο δυνατά και αποφασισμένη να φέρει σε πρώτη φάση τουλάχιστον το παιχνίδι στα ίσια, κάτι που πέτυχε στο 70′ με τον Μανωλοπουλο, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και αφού λίγο πριν η ομάδα του Σχοινά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πεϊκου.

Την αριθμητική υπεροχή προσπάθησε και στην συνέχεια να εκμεταλλευθεί ο Φίλιππος ώστε να κάνει την ολική ανατροπή, κάτι όμως που δεν κατάφερε μιας και ο νεαρός τερματοφύλακας Κατράνας βρέθηκε γι ακόμη μια φορά σε πολύ καλή ημέρα και με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Την φιλική αναμέτρηση μετέδωσε ζωντανά η WebTV avena 97.7 μέσα από τις σελίδες του στο facebook avena FM 97,7 και Τάσος Καμπάνης

 

 

 

 

Απάντηση