ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί χτύπησε αστυνομικούς

Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί χτύπησε αστυνομικούς

Νωρίτερα ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο αδερφός του και ένας φίλος τους είχαν τσακωθεί με άλλους Άγγλους έξω από μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου – Ο 27χρονος μεταφέρεται στην εισαγγελία Σύρου και αρνείται τα πάντα

Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων – ο Μαγκουάιρ, ο αδερφός του και ένας φίλος τους –  επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρείς Άγγλους – ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ – στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σύμφωνα με τους δικήγορους του ο ίδιος αρνείται τα πάντα καθώς αυτή την ώρα μεταφέρεται με πλοίο στην εισαγγελία Σύρου για να περάσει αυτόφωρο.

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Ο 27χρονος αμυντικός εντάχθηκε στις τάξεις της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 με τους «κόκκινους διάβολους» να δίνουν 80 εκατ. λίρες στη Λέστερ, ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Μετά τη μεταγραφή ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς θεωρεί ότι θα αποτελέσει τη βάση για την επάνοδο της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Απάντηση