ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τον Νίκο Οικονόμου για τα τμήματα υποδομών ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Τον Νίκο Οικονόμου για τα τμήματα υποδομών ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ!!
Η πλέον πομπώδης, πολύκροτη αλλά και ουσιώδης προσθήκη στην πολυετή ιστορία του συλλόγου μας λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά! Στο κατώφλι της συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση μας ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΛΜΟΥΜΕ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κατά κοινή ομολογία σπουδαιότερο μπασκετάνθρωπο που παραβρέθηκε διαχρονικά στα γήπεδα της πόλης μας αλλά και του νομού μας! Με χαρά, υπερηφάνεια και συγκίνηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον coach Νίκο Οικονόμου, που αισίως αποτελεί τον νέο υπεύθυνο των ακαδημιών μας!

Κίνηση ενδεικτική της φιλοσοφίας του τμήματος, καθώς ανέκαθεν το κέντρο βαρύτητας και ενδιαφέροντος αφορούσε τις αναπτυξιακές του ηλικίες! Φιλοσοφία που ακολουθούμε παραδοσιακά και που θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον! Άλλωστε αυτό αποτελεί σημείο συνάντησης και ταύτισης απόψεων, αλλά και όρο αδιαπραγμάτευτο από μέρους του νέου υπευθύνου ακαδημιών για την επίτευξη αγαστούς συνεργασίας!
Ο coach Νίκου Οικονόμου τίθεται επικεφαλής ενός οργανωμένου επιτελείου συνεργατών και καθίσταται ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον συντονισμό, την οργάνωση και εκτέλεση του προπονητικού προγράμματος όλων των αναπτυξιακών μας τμημάτων, κάθε αγοριού και κοριτσιού δηλαδή ηλικίας 5 έως 15 ετών!
Εναποθέτουμε το μέλλον των παιδιών μας αλλά και το όραμα κάθε υγιώς σκεπτόμενου συμπολίτη μας στα χέρια ενός εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος!
Το basketball της πόλης μας άλλαξε!!
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Basketball Academy by Nikos Oikonomou!!

 

Απάντηση