ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δημήτρης Ιτούδης: θα χαρώ αν κάποιο παιδί φτάσει πιο ψηλά από εμένα.(βίντεο)

Δημήτρης Ιτούδης: θα χαρώ αν κάποιο παιδί φτάσει πιο ψηλά από εμένα.(βίντεο)

Το γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο Τρικάλων το οποίο ανακαινίστηκε με τη δωρεά του Δημήτρη Ιτούδη (προπονητή μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας) εγκαινιάστηκε και Παραδόθηκε προς χρήση

Το απόγευμα της Δευτέρας 27/7 σε μία σεμνή τελετή που παρευρέθησαν ο ίδιος ο Δημήτρης Ιτούδης με την οικογένειά του, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης,οι δημοτικοί σύμβουλοι του χωριού Γιάννης Κίρκιλιανίδης, Μοσχος Κυτουδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Κασνακίδης Καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι του χωριού, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές αναμνηστικών, συνεχίστηκε με την θεία λειτουργία των εγκαινίων και στη συνέχεια για τον Δημήτρη Ιτούδη και την πορεία του μέχρι την κορυφή της Ευρώπης μίλησαν άνθρωποι του χωριού του και ο δήμαρχος. Τέλος ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε όλους για τα καλά τους λόγια και για την τιμή που του κάνανε,

Αμέσως μετά παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ που δώσανε οι νεανικές ομάδες του ΑΘΛΟΥ  Αλεξάνδρειας, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Μελίκη και υπόγραψε αυτόγραφα πάνω στις μπάλες του μπάσκετ και τις μοίρασε στα παιδιά πού βρισκόταν εκεί.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης συνέντευξη παραχώρηση ο Δημήτρης Ιτούδης  στην web tv avena 97.7 και δήλωσε, ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος εάν κάποιο από τα παιδιά που θα προπονείται στον χώρο αυτόν θα τον ξεπερνούσε σε επιτυχίες.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε εμάς ήταν η απλότητα αυτού του ανθρώπου, που δεν ξεχνά τις ρίζες του, το χωριό του και τους συγχωριανούς του και νιώθει σαν έναν από αυτούς, άσχετα αν ο ίδιος έχει φτάσει τόσο ψηλά.

Δείτε όλη την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Κιρκιλιανίδη Μόσχου Κυτούδη και του προπονητή Αλέξη Πρόϊου στην web TV Avena 97,7 που μετέδωσε ζωντανά όλη την εκδήλωση.

 

Απάντηση