ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou. Δείτε δηλώσεις (βιντεο, φώτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou που διοργάνωσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ απο τις 6 εως 11 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ αλλά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής Νίκος Οικονόμου, ο προπονητής και βοηθός του Κώστας Σισκος και η γυμνάστρια Θωμαή Νάτσου, οι οποίοι μετέφεραν στα παιδιά γνώση και εμπειρία ετών.

Όλο το επιτελείο του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ δηλώνει ευχαριστημένο και ενθουσιασμένο από την προσπάθεια και αναμένουμε συνέχεια στη συνεργασία με τον Νίκο Οικονόμου αλλά και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Πολλοί γονείς βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθησουν τη τελετή  ληξης αλλα και την απονομη αναμνηστικών. Επίσης,  τον δήμο εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Σ. Δελιόπουλος και Σ. Δριστάς.

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές και οι παράγοντες του συλλόγου στην κάμερα του AVENA, που μετέδιδε ζωντανά την εκδήλωση στη web tv. Τα σχόλιά του έκανε και ο ίδιος ο Νίκος Οικονόμου εκφράζοντας τη χαρά του και τον ενθουσιασμό του που αυτή η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη, δεν παρέλειψε όμως, να τονίσει ότι η υπερβολική ζέστη στο γήπεδο ήταν το μόνο αρνητικό,  ζητώντας από τον αντιδήμαρχο κ. Δελιόπουλο  να μεριμνήσουν για την εγκατάσταση κλιματιστικού. 

 

Απάντηση