ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα μετά την ήττα από την ΑΕΚ – Αποδοκιμασίες για Φερέιρα και παίκτες

Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα μετά την ήττα από την ΑΕΚ – Αποδοκιμασίες για Φερέιρα και παίκτες

«Δεν ντρέπεστε; Εκατομμύρια παίρνετε και τι κάνετε;» φώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το 0-2  μέσα στην Τούμπα – «Αρνητική ενέργεια» βλέπει ο Φερέιρα

Ξέσπασμα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ που βάζει σε κίνδυνο την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, φίλοι του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν άπαντες, αγανακτισμένοι από την κακή εμφάνιση απέναντι στην Ένωση. Μία από τις εκφράσεις που ακούστηκαν ήταν: «Δεν ντρέπεστε; Εκατομμύρια παίρνετε και τι κάνετε;».

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση από την πλευρά της ομάδας και αν μπορούν παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να αντιστρέψουν τα δεδομένα και να φτάσουν στην επίτευξη του τελευταίου στόχου που έχει απομείνει τη φετινή χρονιά.

Μεγάλη ΑΕΚ, θριάμβευσε μέσα στην Τούμπα!

Με τον Μάσιμο Καρέρα να κάνει άριστο κοουτσάρισμα και να βραχυκυκλώνει τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πήρε μια δίκαιη και άνετη νίκη με 2-0 σκορ και έπιασε τους Θεσσαλονικείς στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.«Χτύπησε» δις από στατικές φάσεις η ΑΕΚ, με τον Τσιγκρίνσκι να εκμεταλλεύται την τραγική αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και να ανοίγει το σκορ στο 42ο λεπτό, με τον Λιβάγια να νικάει στο 82′ από το σημείο του πέναλτι τον Πασχαλάκη για το τελικό 2-0.

Πήγε να διορθώσει τα πράγματα με τις αλλαγές του στο ημίχρονο και λίγο μετά την επανέναρξη ο Φερέιρα, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει βαριά άρρωστος και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Συνήλθε η ΑΕΚ μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι, αυτή είναι το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης!

Στους 59 βαθμούς πλέον οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στη 2η θέση μετά τα μισά των πλέι-οφ και απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να μάθουμε ποιος από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Φερέιρα: Δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς θα πάρουμε την δεύτερη θέση

Για μάχη που χάθηκε σήμερα έκανε λόγο ο Άμπελ Φερέιρα μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό να επισημαίνει ωστόσο πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα σχετικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά»!

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOKTV ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, εμείς δώσαμε πολλά φάουλ και ήταν λογικό να το εκμεταλλευτούν. Στο δεύτερο μέρος, ισορροπήσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αναφέρομαι στις ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ και τη μία του Λάμπρου. Δυστυχώς δεν το πετύχαμε ενώ στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ από το πέναλτι. Σίγουρα είμαστε προβληματισμένοι αλλά η μάχη δεν τελείωσε ακόμα, χάσαμε σήμερα μια ευκαιρία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες: «Θεωρώ ότι αγωνίζονται καλά, έξω πάντα τους παίκτες μου τους υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για το τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα, νιώθω ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να συνεχίσουμε με θετική σκέψη, δεν έχει τελειώσει τίποτα και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την δεύτερη θέση».

Για την αρνητική ενέργεια που είπε: «Όταν μιλάω για αρνητική ενέργεια, μιλάω για όλη τη σεζόν, φέτος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα η σεζόν, έχουμε επτά βαθμούς που έχουμε κερδίσει και τώρα δεν τους έχουμε, συνεχιζόμενους τραυματισμούς που δεν είναι φυσικοί. Πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, πιστεύουμε πολύ στην άμυνα και μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας στο δεύτερο μέρος».

Για την διαφορά στην εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σας, σήμερα δεν είχαμε καμιά σχέση με το πώς μπήκε η ομάδα σε σχέση με το ματς με τον Άρη και θα πρέπει να δούμε αυτό. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Για το τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής στις επόμενες 18 ημέρες ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του ΠΑΟΚ: «το πρόγραμμα υπάρχει, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να υπάρξει καλή αποκατάσταση όχι μόνο στο σωματικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό, με τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε μια καλή απάντηση».

Για τους Πέλκα, Βιεϊρίνια και Κρέσπο και αν τους υπολογίζει για τα επόμενα ματς: «Σίγουρα για εμάς θα ήταν καλό να τους έχουμε στη διάθεση μας, εμείς όμως τώρα υπολογίζουμε αυτούς που μπορούν να παίξουν τώρα, που έκαναν καλό παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Άρη. Σήμερα δεν είχαμε την συνέχεια που θα θέλαμε, ωστόσο αυτούς τους παίκτες έχουμε τώρα. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα ψάξω δικαιολογίες, αναλαμβάνω τις ευθύνες που με αναλογούν, ωστόσο δεν μπορούμε να βάζουμε αυτό με τους παίκτες που είναι τραυματίες. Θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση»

Απάντηση