ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Νίκος Οικονόμου και ο Κώστας Σίσκος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αλεξάνδρειας.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης μας βρίσκεται προ των πυλών!

Με ιδιαίτερη περηφάνια o  ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ BC ανακοίνωσε την διοργάνωση καλοκαιρινού μπασκετικού καμπ έπειτα από συμφωνία του συλλόγου  με έναν από τους θρύλους του αθλήματος, τον Νίκο Οικονόμου!

Επίσης, ο καταξιωμένος coach Κώστας Σίσκος θα παρευρεθεί στο κορυφαίο μπασκετικό καμπ της πόλης μας!!

Η πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής μας κίνηση θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, τις πρωινές ώρες (9:30-13:30 και θα έχει διάρκεια 6 ημερών! Η έναρξη του καμπ τοποθετείται την Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα απασχολεί αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής μας (ανεξαρτήτως συλλόγου) ηλικίας 6 έως 16 ετών!

Το πρόγραμμα εκγύμνασης θα αφορά βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής κατάρτισης κάθε αθλητή, την διδασκαλία ομαδικής τακτικής, την διενέργεια εσωτερικών τουρνουά και ατομικών διαγωνισμών και τονίζεται ότι θα εκτελείται αποκλειστικά από τον Νίκο Οικονόμου και το τεχνικό επιτελείο του!

Στις δωρεάν παροχές του 6ημέρου περιλαμβάνονται ένα δωρεάν αναμνηστικό Τ-shirt, δίπλωμα συμμετοχής, δώρα για τους νικητές των διαγωνισμών, καθημερινό γεύμα, φυσικός χυμός και φρέσκα φρούτα!

Δήλωσε συμμετοχή!! Κλείσε θέση!! Τηλεφωνικά: 6974326946 και 6977471405!!

Απάντηση