ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αριστείδης Ματσούκας:Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ομάδα να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.(βίντεο)

Αριστείδης Ματσούκας:Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ομάδα να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής της Ομάδος της Νίκης Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο επίτιμος πρόεδρος Αριστείδης Ματσούκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο και στη WebTV AVENA το πρωί της Παρασκευής 8/5 κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής ”Πρωινές Ματιές”

Όλα είναι ανοιχτά είπε ο πρόεδρος. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Δεν γίνεται να πληρώνουν τα σωματεία χρήματα πού φτάνουν περίπου το ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της Ομοσπονδίας και να μην χρηματοδοτούνται αυτά ούτε με ένα ευρώ. Όταν μάλιστα την ίδια στιγμή υπάλληλοι της ΕΠΟ αμείβονται με πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα.

Ακόμη εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η ομάδα και χωρίς αυτή την απόφαση που προήλθε από την διακοπή λόγω του κορωνοϊού θα παρέμενε στην κατηγορία.

Δεν παρέλειψε δε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Κριτική έκανε στον Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, λέγοντας ότι ποτέ δεν επισκέφτηκε την ομάδα και το γήπεδο της αγκαθιάς και τον προέτρεψε να δημιουργήσει ένα γήπεδο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας και να προσλάβει έναν προπονητή εκπαιδευτικό για να προπονεί τα ταλέντα που πλαισιώνουν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τέλος αναφερόμενος στον πρώην προπονητή της ομάδας Σταύρο Κωστουγλίδη είπε.

Είναι ένας πολύ ικανός προπονητής όμως βιάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός συμβουλή έδωσε προς όλους τους νέους προπονητές να κάνουν υπομονή

Απάντηση