ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε τον φάκελό του στο CAS

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε τον φάκελό του στο CAS

Ενα πακέτο εγγράφων που αγγίζει τις 1000 σελίδες αποτελεί τον φάκελο που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στο CAS

Ο φάκελος που κατέθεσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδος περιλαμβάνει περίπου μια χιλιάδα από συνοδευτικά έγγραφα, ενώ η προεργασία έγινε σε συνεργασία με ελβετικό δικηγορικό γραφείο.

Το επόμενο βήμα είναι η ανταλλαγή εγγράφων με την ΕΠΟ, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένουν την ειδοποίηση για την εκδίκαση.

«Είχαμε προαναγγείλει ότι η υπόθεση αυτή, θα λήξει στο CAS. Ευελπιστούμε ότι το CAS θα δικάσει. Θα δούμε αν οι ελληνικές αρχές, υπολείπονται σε ταχύτητα και διείσδυση και αν κάποιοι γλίτωσαν από τιμωρίες», σχολίασε το στέλεχος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος αναφορικά με την προσφυγή στο CAS.

Την κατάθεση της προσφυγής έκανε ο Ελβετός δικηγόρος που ανήκει σε γραφείο που εξειδικεύεται σε υποθέσεις που αφορούν στο CAS και με το οποίο έχει αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες να συνεργάζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος θα τρέξει και τα επόμενα βήματα μέχρι να φτάσουμε στη δίκη, με μοναδικό ερωτηματικό να παραμένει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (ακροαματική διαδικασία ή τηλεδιάσκεψη) λόγω των συνθηκών που επικρατούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας τη Δευτέρα (4/5) για την προσφυγή στο CAS, υποστήριξε αναφορικά με τα επόμενα βήματα της υπόθεσης:

«Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον, απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από 1 με 1,5 μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Επίσης, ένα από τα προσεχή βήματα είναι να επιλεγούν οι τρεις διαιτητές, με τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα της μιας επιλογής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

 

Απάντηση