ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μηνάς, Γρηγορόπουλος,δίνουν ….Ραντεβού την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στην αθλητική εκπομπή του AVENA 97,7 “Κόκκινη Κάρτα”!

Συνεχίζεται και αυτήν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η αθλητική εκπομπή του Ράδιου AVENA 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ». Μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα του AVENA 97,7 και ζωντανά μέσα από την σελίδα του FACEBOOK –Manolis Pexlivanidis–  κάθε Τρίτη 18:00-20:00.

Καλεσμένοι της αυριανής εκπομπής (25 Φεβρουαρίου 2020) είναι ο Πρόεδρος της ομάδας του Μακροχωρίου κ.Γιάννης Μηνάς και η ψυχή και μέλος τους Δ.Σ του συλλόγου,Γιώργος Γρηγορόπουλος ενώ όπως πάντα θα συνδεθούμε ζωντανά με την εφημερίδα sportime και sportime.gr και τον Κωνσταντίνο Λάππα με αναλυτικό ρεπορτάζ για το πρωτάθλημα της Football League.

Μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα εκπομπή από ανθρώπους που αγαπάνε έμπρακτα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς και τον χώρο των Ακαδημιών.

Μαζί θα σχολιάσουμε τi είδαμε στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής δίνοντας παράλληλα και τις προβλέψεις μας για την 25η ενδιαφέρουσα αγωνιστική.

Θα συζητήσουμε όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο των ακαδημιών και θα αναλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την εκπομπή παρουσιάζει και επιμελείται ο Μανώλης Πεχλιβανίδης.

Όπως και να’ χει,η ραδιοφωνική εκπομπή του AVENA FM 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» έχει τη συνταγή για να σου μεταφέρει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις!

Με σεβασμό στους ακροατές και στους ανθρώπους του Αθλητισμού.

Οι αθλητικές εκπομπές του AVENA FM 97,7 είναι μια ευγενική χορηγία των:

Απάντηση