ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μηδέν στο θέαμα… μηδέν και στο αποτέλεσμα για Μακροχώρι και Θύελλα Σταυρού! (βίντεο & φωτο)

Χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Α’Ερασιτεχνικής,ανάμεσα σε Μακροχώρι και Θύελλα Σταυρού.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε την κλασική ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες, παρ’ όλα αυτά ο ρυθμός του ήταν αρκετά καλός, με την Θύελλα να μπαίνει πιο δυνατά, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ήταν πιο απειλητικοί.

Στο 20΄ το σουτ του Τσακαλίδη από καλή θέση ήταν αρκετά άστοχο, ενώ στο 40΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντινόπουλου δε βρήκε το στόχο της με τον τερματοφύλακα Θεοδωδιάδη να μην ανησυχεί ιδιαίτερα και να μπλοκάρει σταθερά.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 46′ με τον Βοργιατζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και τον τερματοφύλακα της Θύελλας,Αποστολίδη,να φωνάζει παρόν γλυτώνοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.Σε γενικές γραμμές το δεύτερο μέρος ήταν ακόμα πιο «φτωχό» σε φάσεις, ενώ μετά το 75΄ οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο πως θα διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους και λιγότερο στο πως θα επιτεθούν με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του Μακροχωρίου,Πρωτογέρη στο 81′ της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα : Μακροχώρι 0 – 0 Θύελλα Σταυρού

Συμπέρασμα : Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν κακό θέαμα με λιγοστές έως και ανύπαρκτες τελικές προσπάθειες.Ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς Μακροχωρίου,πολλά λάθη και άμυνες που δεν έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλο ήταν το προφίλ της αναμέτρησης.

Διαιτητές (Γαβράς-Χριστοδούλου-Γκαλαιτζής):Σωστή η απόφαση του κ.Γαβρά να καταλογίσει παράβαση και πέναλτι στο 46′ καθώς ξεκάθαρα ο ποδοσφαιριστής του Σταυρού βρήκε την μπάλα με το χέρι. Στο 67′ η πιο δύσκολη στιγμή με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται καθώς το γκολ που πέτυχαν ακυρώθηκε ως  οφσάιντ.Δύσκολη φάση με το βίντεο να μην βοηθάει ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.Λάθη και σαφώς έγιναν ωστόσο δεν ήταν τέτοια που διαμόρφωσαν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.Ο κ.Γαβράς και οι βοηθοί του σύμφωνα με την άποψη μας στάθηκαν αρκετά καλά και η παρουσία τους στην αναμέτρηση κρίνεται θετική.

MVP (Αποστολίδης) Θύελλα Σταυρού :Ο τερματοφύλακας της Θύελλας ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του στην φάση του 46′,μπορεί να μην χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές σήμερα ωστόσο στην μια και μοναδική φορά που έπρεπε να το κάνει φώναξε παρόν χαρίζοντας στην ομάδα του τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις :

F.C Μακροχώρι (Ηλιάδης Γρ.) :Θεοδωσιάδης,Πρωτογέρης,

Τάσο,Ηλιάδης,Λιλιόπουλος,Τσακαλίδης,Ψάλτης Ν.,

Χολέβας(50’Παυλίδης),Δαλιγκάρος,Κουτσούκης,

Βοργιατζίδης(90’Κωνσταντινίδης)

Θύελλα Σταυρού (Ζαρογιάννης Χρ.):Αποστολίδης,Περτσούνης,

Θυμιόπουλος (90’Μπακάλης),Παπαδόπουλος,Μυλωνάς Αλ.,

Κοντογιάννης (78’Πασχαλίδης),Μελιόπουλος(49’Μυλωνάς),

Ντινόπουλος,Πετγαλτζής (73’Αντωνιάδης),Κοσέογλου,

Θυμιόπουλος Ν.

Στα θετικά : –

Στα αρνητικά : –

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη: Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση