ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με στυλ… πρωταθλητή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Εικόνες)

Εν μέσω «ζεστής» ατμόσφαιρας και οικογενειακού κλίματος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στο κατάστημα Καφέ-μπουγάτσα Xειροποίημα..

Τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικό team,τους χορηγούς του συλλόγου καθώς και όσους παραβρέθηκαν καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Μπουκλάς ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2020 αλλά και η ομάδα του να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’Εθνική την φετινή χρονιά ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να βγει πρωταθλητής απ’ευθείας χωρίς την διεξαγωγή των play off.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο παίκτης της ομάδας Bασίλης Τριανταφυλλόπουλος που κέρδισε χρηματικό έπαθλο αξίας 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ από πλευράς διοίκησης ο τυχερός ήταν ο Αλέκος Μπουκλάς.

Η διοίκηση τoυ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια, πράγμα που αποδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για τον σύλλογο ενώ έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς του συλλόγου για την βοήθεια τους.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης που ήταν παρόν στην εκδήλωση αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας του χρόνου να αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία.

Τέλος το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κίτσας στηρίζοντας με την παρουσία του έμπρακτα την νέα διοίκηση του συλλόγου.

Απάντηση