ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέρασε από το Λιανοβέργι και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Α.Ε Σχοινά!

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά αναδείχθηκε η ομάδα της Α.Ε Σχοινά, μετά τη νίκη επί της Δόξας Λιανοβεργίου με 1-3 στο Λιανοβέργι σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Ενώ απομένουν τρεις ακόμη αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η διαφορά των εννέα βαθμών από το δεύτερη ΑΕΚ Καμποχωρίου είναι αρκετή καθώς και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Α.Ε Σχοινά είναι αυτή που υπερτερεί (1 νίκη 2-1 εντός,1 ισοπαλία 1-1 εκτός) , ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον 1ο Όμιλο της Β’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας).

Η ομάδα της Α.Ε Σχοινά αναδείχθηκε πανάξια πρωταθλήτρια γνωρίζοντας μόλις μια ήττα σε 15 αγωνιστικές και αυτή την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Ατρόμητο Διαβατού (1-4)!

Οι «μπλε» του Αλέξη Κατσάρα ήταν σταθεροί και σοβαροί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον άπαντες στον σύλλογο κάνουν τις πρώτες σκέψεις αν και πολύ νωρίς για την νέα χρονιά και την συμμετοχή τους στην Α’Ερασιτεχνική.

Δικαίωση της διοίκησης του Δημήτρη Σεμερτζή, που τα τελευταία χρόνια επένδυσε πολλά και πλέον μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τα κατορθώματα της ομάδας του.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 & AVENA.GR συγχαίρει την Α.Ε Σχοινά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο της Β’Ερασιτεχνικής αλλά και της ανόδου στην Α’Ερασιτεχνική.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση