ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σαμαράς και Μακρυγιάννης υπέβαλαν την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε Αλεξάνδρειας

Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε Αλεξάνδρειας υπέβαλαν,Δημήτρης Σαμαράς και Χρήστος Μακρυγιάννης.

Τον χορό των παραιτήσεων άνοιξε ο Χρήστος Μακρυγιάννης στις 20 Ιανουαρίου ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει,εάν δεν έχει ήδη γίνει μέχρι και αυτή την ώρα και ο Δημήτρης Σαμαράς.

Οι δυο άντρες σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν συμφωνούσαν με τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου ενώ διαφωνούσαν κάθετα και με τον σχεδιασμό,γεγονός που τους ανάγκασε να αποχωρήσουν.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο είναι ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα καθώς οι φιλοδοξίες τους για την Α.Ε Αλεξάνδρειας ήταν μεγάλες ενώ και οι δυο θα παραμείνουν πιστοί φίλοι του συλλόγου.

Η κατάσταση στην Α.Ε Αλεξάνδρειας φαίνεται να μην είναι καθόλου καλή και μένει να δούμε εάν θα ακολουθήσουν το δρόμο της εξόδου και άλλα μέλη του Δ.Σ της ομάδας.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο κ.Δημήτρης Σαμαράς ήδη σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του,με την Γ’Εθνική να ακούγεται έντονα, πληροφορία που εάν επαληθευτή βάζει νέα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ :Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση