ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκοψε τη βασιλόπιτα η ομάδα του “Άρη Παλαιοχωρίου”

Η ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 την ετήσια βασιλόπιτα στο Εδεσματοπωλείο «Πιρουνάκι» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας σε μία συγκέντρωση, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι συντελεστές της ομάδας.

Παρόντες ήταν, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας,ενώ για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Ανδρέας Μουστάκας.

Ο γενικός αρχηγός του Άρη Παλαιοχωρίου,Γιώργος Παντόπουλος,ανέλαβε την κοπή της πίτας και ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και να έχουν επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους και το νέο έτος να καταφέρουν να κατακτήσουν τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η βασιλόπιτα περιείχε το καθιερωμένο φλουρί και τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μάριο Χότζα, ο οποίος κέρδισε και τραπέζι αξίας 50 ευρώ στο Εδεσματοπωλείο «Πιρουνάκι» προσφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος κ.Γιάννη Ουσταμπασίδη.

Εμείς αφού ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο κ.Ανδρέα Μουστάκα να ευχηθούμε με την σειρά μας στην οικογένεια του Άρη Παλαιοχωρίου καλή χρονιά με υγεία και να τους ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Δ.Σ της ομάδας έκοψαν ως όφειλαν και κομμάτι στην απούσα ΕΠΣ Ημαθίας καθώς παρά την πρόσκληση που δέχθηκαν δεν παρευρέθηκε κανένα μέλος εκ μέρους της.

Το ευτύχημα ήταν που δεν έπεσε το φλουρί στην ΕΠΣ Ημαθίας καθώς θα έπρεπε να αποσταλεί ταχυδρομικός,γεγονός που θα επιβάρυνε οικονομικά τον σύλλογο.

Ρεπορτάζ :Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση