ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με περίπατο το 3-0 σετ των Κοριτσιών του βόλεϊ του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ επί του Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών.(βίντεο-φωτο)

Με περίπατο το 3-0 σετ των Κοριτσιών του βόλεϊ του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ επί του Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών.

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ υποδέχτηκε την ομάδα του Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας.

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και αυτοπεποίθηση, παλεύοντας να κερδίσουν το παιχνίδι για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας έδειξε από την αρχή την υπεροχή της και την άνεσή της στο γήπεδο κερδίζοντας το πρώτο σετ 25-18 και το δεύτερο 25-21.

Το τρίτο με 25- 20 και τελικά κέρδισε με 3-0 την ομάδα των Γρεβενών,η οποία προσπάθησε να αντιδράσει στο 2ο και 3ο σετ όμως η υπεροχή και η θέληση των κοριτσιών της Αλεξάνδρειας δεν άφησαν περιθώρια, στην προσπάθεια αντίδρασης των κοριτσιών να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Έτσι το τελικό 3-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικό και δίκαιο.

Όπως άλλωστε το επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδος των Γρεβενών Γιώργος Μέμπτσας.
Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι και τις δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων και των παικτριών του ΓΑΣ Κωσταντίνας Παπαεμμανουήλ και Δήμητρας Χατζοπούλου.

Συνθέσεις.

Απάντηση