ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δόξα Λιανοβεργίου: Παρελθόν ο Δημήτρης Αδαμίδης – Στη θέση του ο Μπάμπης Πετρίδης

Παρελθόν από τον Δόξα Λιανοβεργίου αποτελεί ο τεχνικός Δημήτρης Αδαμίδης (δεξιά φωτό), ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρισκόταν στη θέση του προπονητή της ομάδας. Από την άλλη, όπως αποκάλυψε σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα” του AVENA 97,7 FM o έμπειρος τεχνικός Μπάμπης Πετρίδης είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη προπονητή.

Ο Δημήτρης Αδαμίδης ο οποίος σύμφωνα με την άποψη μας πρόσφερε αξιόλογο έργο στην ομάδα της Δόξας Λιανοβεργίου ειδικά την περασμένη σεζόν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτήν την οικογένεια. Ήταν μια όμορφη και διαφορετικά διαδρομή με τα επάνω της και τα κάτω της, ευχάριστη όμως όπως και να την δεις. Γνώρισα πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, μα το σημαντικό είναι ότι όλοι ήταν καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και φυσικά που με ανεχτηκαν με όλες τις παραξενιές μου .Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χαθούμε και φυσικά μέσα από αυτή την διαδρομή απέκτησα καινούριους φίλους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής (21/01/20) με τον νέο προπονητή του συλλόγου Μπάμπη Πετρίδη μας είπε μέσα σε όλα ότι γνωρίζει τις δυσκολίες αλλά έχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό του συλλόγου και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας.Δεν έχω ταμπέλα προπονητή της Γ’Εθνικής και θα αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία μας είπε ενώ αναφέρθηκε και στην στενή σχέση που έχει με πρόσωπα του Δ.Σ της ομάδας γεγονός που τον έκανε να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δόξας Λιανοβεργίου.

Απάντηση